Konferans Ligi kura çekimi sona erdi! UEFA Konferans Ligi play-off kura çekimi sonuçları 2023

Güncelleme Tarihi:

Konferans Ligi kura çekimi sona erdi UEFA Konferans Ligi play-off kura çekimi sonuçları 2023
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2023 16:35

UEFA Avrupa Konferans Ligi eleme turu play-off aşamasında eşleşmeler belli oldu. UEFA Konferans Ligi kura çekimi bugün İsviçre'nin Nyon Avrupa Futbol Evi'nde gerçekleştirildi. Temsilcimiz Fenerbahçe'nin muhtemel rakiplerinin eşleşmeleri de netlik kazandı. UEFA Konferans Ligi H Grubunu lider olarak tamamlayan Fenerbahçe, son 16 turuna kalmayı başardı. Öte yandan sarı-lacivertliler Konferans Ligi play-off turunda karşılaşacak iki takımın galibiyle oynayacak. UEFA Konferans Ligi'ne 2. eleme turundan başlayan Fenerbahçe, H Grubu’nu 4 galibiyet, 2 mağlubiyetle 12 puanda tamamladı. Kadıköy’de bu sezon Nordsjaelland ve Ludogorets’i 3-1’lik skorlarla mağlup eden Fenerbahçe, deplasmanda ise Spartak Trnava’yı 2-1 yenmişti. İşte UEFA Konferans Ligi play-off kura çekimi sonuçları...

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin UEFA Konferans Ligi muhtemel rakiplerinin de yer aldığı kura çekimi sona erdi. UEFA Konferans Ligi H Grubundan lider olarak çıkan sarı-lacivertliler play-off turundan gelecek rakibi ile oynayacak. UEFA Avrupa Ligi'nde gruplarını 3. sırada tamamlayan takımlar ile Konferans Ligi'nde grubunu 2. sırada tamamlayan takımlar, son 32 turunda play-off oynayacak. 

UEFA KONFERANS LİGİ PLAYOFF KURA ÇEKİMİ SONA ERDİ

UEFA Konferans Ligi kura çekimi bugün saat 16.00'da İsviçre'nin Nyon Avrupa Futbol Evi'nde gerçekleştirildi. UEFA Avrupa Konferans Ligi eleme turunun play-off eşleşmeleri İsviçre'nin Nyon kentinde yapılan kura ile belli oldu.

Konferans Ligi play-off eşleşmeleri şu şekilde;

Sturm Garz -Slovan Bratislava

Servette - Ludogorets

Union Saint-Gilloise - Eintracht Frankfurt

Real Betis - Dinamo Zagreb

Olympiakos - Ferencvaros

Ajax - Bodo/Glimt

Molde - Legia Warszawa

Macabi Haifa - Gent

Haberin Devamı

H Grubunu lider olarak tamamlayan Fenerbahçe, doğrudan son 16 turuna katıldığı için rakiplerini bekleyecek.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 6. ve son haftasında Slovakya temcilcisi Spartak Trnava’yı 4 golle geçerek grubunu lider tamamlarken muhtemel rakipler de belli oldu. Avrupa Ligi'nde gruplarını 3. sırada tamamlayan takımlar ile Konferans Ligi'nde grubunu 2. sırada tamamlayan takımlar, son 32 turunda play-off oynayacak ve galip gelenler son 16'ya yükselerek Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri olacak.

 

BAKMADAN GEÇME!