SON 16 TURU UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Eşleşmeler belli olacak! İşte saat ve kanal bilgisi

Güncelleme Tarihi:

SON 16 TURU UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda Eşleşmeler belli olacak İşte saat ve kanal bilgisi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2023 21:51

Konferans Ligi kura çekimi canlı yayın için geri sayım başladı. UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi kura çekimi tarihi ve saati araştırılıyor. Play-Off turunda rakiplerini elemeyi başaran takımlar son 16 turuna adını yazdırarak, iki organizasyonda gruplarını lider bitiren takımlarla eşleşecek. Temsilcimiz Trabzonspor, Konferans Ligi'nde son 16'ya adını yazdırmayı hedefliyor. Peki UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi kura çekimi canlı yayın bilgisi ve ayrıntılar.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Konferans Ligi temsilcimiz Trabzonspor, Play-off turu rövanş maçında bugün İsviçre’nin FC Basel takımına konuk olacak. Heyecanla karşılaşmada bordo mavili ekip, avantajını koruyarak tur atlamanın hesaplarını yapıyor. Diğer taraftan da UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Play-Off turu 8'er eşleşmede oynanacak olan rövanş karşılaşmaları ile sona erecek. Rakiplerini yenen takımlar son 16 tura adını yazdırmayı başaracak. Peki UEFA Avrupa ve Konferans Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar..

UEFA AVRUPA LİGİ VE KONFERANS LİGİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Son 16 turu kura çekimi, 24 Şubat Cuma günü İsviçre'nin Nyon kentindeki Avrupa Futbol Evi'nde gerçekleştirilecek.

Avrupa Ligi kura çekimi TSİ 14.00'te, Avrupa Konferans Ligi'nde ise TSİ 15.00'te başlayacak.

Haberin Devamı

Kura çekiminde gruplarını lider bitirip direkt olarak son 16 turuna kalan 8'er takım seri başı olacak.

Son 16 turunda ilk maçlar, 9 Mart'ta, rövanş karşılaşmaları ise 16 Mart'ta oynanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!