Udinese Roma maçı ne zaman oynanacak, ne zamana ertelendi? Roma maçı neden yarıda kaldı?

Güncelleme Tarihi:

Udinese Roma maçı ne zaman oynanacak, ne zamana ertelendi Roma maçı neden yarıda kaldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2024 16:23

Roma’nın Udinese’ye konuk olduğu karşılaşmasının 72’nci dakikasında konuk ekipte Evan N’Dicka, kalbini tutarak kendini yere bırakırken maç yarıda kaldı. Yaşanan üzücü olayın ardından Udinese Roma maçı ne zaman oynanacak araştırmaları hız kazandı. Peki, Roma maçı neden yarıda kaldı? Udinese Roma maçı ne zaman ertelendi? İşte yaşananlar...

Haberin Devamı

İtalya Serie A’nın 32’nci haftasında Udinese sahasında Roma’yı konuk etti. Fildişi Sahilli futbolcu, sedyeyle dışarı çıkartılırken karşılaşma tatil edildi. Peki, Udinese Roma maçı ne zaman devam edecek, oynanacak mı?

UDİNESE ROMA MAÇI NEDEN DURDU?

Mücadele 1-1’lik eşitlikle devam ederken Roma’nın Fildişi Sahilli stoperi N’Dicka kalbini tutarak, kendini yere bıraktı. 24 yaşındaki oyuncuya ilk müdahalesi saha içinde yapılırken, oyuncu sedyeyle dışarı çıkartıldı. Bu anların ardından Romalı oyuncular karşılaşmaya devam etmek istemedi.

UDİNESE ROMA MAÇI OYNANACAK MI?

Hakem Luca Pairetto maçı duraklattı daha sonra ise tatil etti.Öte yandan İtalya basınında yer alan haberlerde N’Dicka’nın hastaneye götürülürken bilincinin açık olduğuna yer verildi. Maçın tekrar ne zama oynanacağı ile ilgili resmi bir açıklama gelmedi. Açıklamalar geldikçe gelişmelere haberimizde yer vereceğiz.

BAKMADAN GEÇME!