Tuzlaspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı iptal mi oldu, ne zaman oynanacak? Karşılaşmanın yeni günü açıklandı!

Güncelleme Tarihi:

Tuzlaspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı iptal mi oldu, ne zaman oynanacak Karşılaşmanın yeni günü açıklandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2021 00:42

Tuzlaspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı İstanbul'da yaşanan fırtına nedeni ile ertelendi. Megakentte yaşanan şiddetli fırtına nedeniyle karşılaşmanın tarihi farklı bir güne alındı. Spor Toto 1. Lig'de Vefa Stadyumu'nda oynanacak maçı izlemek isteyen sporseverler karşılaşmanın ne zamana ertelendiğini öğrenmek istiyor. Peki, Tuzlaspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı ne zaman oynanacak? İşte, o konuyla ilgili bilgiler

Haberin Devamı

Tuzlaspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı ne zamana ertelendi? sorusu gelen son dakika kararın ardından merak konusu oldu. Spor Toto 1. Lig'de Tuzlaspor ile BB Erzurumspor arasında oynanacak 14. hafta mücadelesi ertelendi.

TUZLASPOR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Vefa Stadı'nın son halini inceleyen hakem Davut Dakul Çelik sahanın futbol oynamaya elverişsiz olması nedeniyle maçı erteledi.

Öte yandan maçın salı günü saat 20.00'de oynanacağı açıklandı.

Ligde 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyeti bulunan İstanbul ekibinin puanı 20 bulunurken, zirve mücadelesi veren Tuzlaspor, son 2 maçını kazanmıştı. 25 puanı bulunan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, karşılaşmalardan 3 galibiyet, 1 beraberlik çıkmıştı.

BAKMADAN GEÇME!