Türkiye-Tayland voleybol milli maçı ne zaman? Filenin Sultanları'nın maçı bekleniyor

Güncelleme Tarihi:

Türkiye-Tayland voleybol milli maçı ne zaman Filenin Sultanlarının maçı bekleniyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2022 19:22

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) tarafından düzenlenen Milletler Ligi'nin çeyrek finalinde Tayland ile karşılaşacak. Bu müsabakaya kısa bir zaman kala, maça dair detaylar pek çok sporsever tarafından araştırılıyor. Peki, Türkiye-Tayland voleybol milli maçı ne zaman?

Haberin Devamı

Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) tarafından düzenlenen Milletler Ligi'nde ilk etap, bu hafta oynanan 3. hafta karşılaşmalarının ardından sona erdi. Üç hafta boyunca oynanan karşılaşmaların ardından puan durumunda ilk sekizde yer alan Türkiye, A.B.D., Brezilya, İtalya, Çin, Japonya, Sırbistan ve Tayland takımları finallerde mücadele etmeye hak kazandı. İşte, Filenin Sultanları'nın maçının tarihi...

TÜRKİYE TAYLAND VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN, NEREDE?

Türkiye Voleybol Federasyonu, FIVB Milletler Ligi çeyrek finallerinde mücadele edecek 8 takımı açıkladı. FIVB Kadınlar Milletler Ligi Finalleri 13-17 Temmuz'da başkent Ankara Spor Salonu'nda yapılacak.

Türkiye-Tayland Milletler Ligi çeyrek final maçı 14 Temmuz Perşembe günü saat 18:30'da Ankara Spor Salonu'nda oynanacak.

Haberin Devamı

Mücadele TRT Spor ekranından yayımlanacak

BAKMADAN GEÇME!