Türkiye Slovenya voleybol maçı ne zaman, bugün mü, saat kaçta? Filenin Efeleri Paris Olimpiyatları için mücadele ediyor

Güncelleme Tarihi:

Türkiye Slovenya voleybol maçı ne zaman, bugün mü, saat kaçta Filenin Efeleri Paris Olimpiyatları için mücadele ediyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2023 21:30

A Milli Erkek Voleybol takımı 2024 Paris Olimpiyatları için parkeye çıkıyor. Sırbistan, Slovenya, ABD, Japonya, Finlandiya, Mısır, Tunus ile aynı grupta yer alan Filenin Efeleri ilk karşılaşmasını Sirbistan karşısında 3-1 kazanmayı başarmıştı. Japonya’nın ev sahipliğinde geçen organizasyonda saat farkı sebebiyle maçların bazıları gece saatlerinde oynanıyor. A Milli Erkek Voleybol takımının karşılaşmalarını kaçırmak istemeyenler ise Slovenya karşılaşmasının saatine odaklandı. Peki Türkiye Slovenya voleybol maçı ne zaman, hangi kanaldan canlı yayınlanacak? İşte, Türkiye Slovenya maç saati…

Haberin Devamı

A Milli Kadın Voleybol takımının ardından Filenin Efeleri, Paris Olimpiyatlarına katılabilmek için mücadele ediyor. Japonya, ABD gibi önemli takımlarla aynı grupta bulunan A Milli Erkek Voleybol Takımı ilk karşılaşmasını Sırbistan karşısında net bir üstünlükle kazandı. Gruplarını ilk iki sırada bitiren takımlar Paris Olimpiyatları’na katılmaya hak kazanacak. Filenin Efeleri’nin oynayacağı maç takvimi ise daha önce paylaşılmıştı. Peki Türkiye Slovenya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Slovenya maçı hangi kanaldan canlı yayınlanacak? İşte, karşılaşmanın oynanacağı tarih…

TÜRKİYE SLOVENYA VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Türkiye Slovenya karşılaşması için nefesler tutuldu. Grubun ikinci mücadelesinde Türkiye Slovenya’yı mağlup ederek iki de iki yapmak istiyor. Türkiye Slovenya karşılaşması 1 Ekim’de oynanacak. Gece saatlerinde başlayacak mücadele TRT Spor ekranlarında olacak. Mücadele TSİ 04.00’te başlayacak.

Haberin Devamı

FİLENİN EFELERİ MAÇ PROGRAMI

30 Eylül Cumartesi:

07.00 Türkiye-Sırbistan

1 Ekim Pazar:

04.00 Türkiye-Slovenya

3 Ekim Salı:

10.00 Türkiye-ABD

4 Ekim Çarşamba:

13.30 Türkiye-Japonya

6 Ekim Cuma:

04.00 Türkiye-Finlandiya

7 Ekim Cumartesi:

04.00 Türkiye-Mısır

8 Ekim Pazar:

07.00 Türkiye-Tunus

A MİLLİ ERKEK VOLEYBOL TAKIMI GALİBİYETLE BAŞLADI

Filenin Efeleri, Paris 2024 Olimpiyat Elemeleri B Grubu ilk maçında Sırbistan'ı 3-1 mağlup etti.

Filenin Sultanları'nın Paris 2024 vizesi aldığı Yoyogi Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmadan galibiyetle ayrılan Milli Takımımız, elemelere galibiyetle başladı.

Gruba galibiyetle başlayan Filenin Efeleri, elemelerdeki ikinci maçında yarın saat 04.00’te (Cumartesi’yi Pazar’a bağlayan gece) Slovenya ile karşılaşacak.

B Grubu’nda yer alan Millilerimiz, grup etabında ev sahibi Japonya’nın yan sıra ABD, Slovenya, Sırbistan, Tunus, Mısır ve Finlandiya ile mücadele ediyor. Olimpiyat Elemeleri’nde gruplarını ilk iki sırada tamamlayan ülkeler, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’na katılma hakkı elde edecek.

SETLER: 22-25, 25-20, 14-25, 20-25

 

 

BAKMADAN GEÇME!