Türkiye Kupası finali 2023 ne zaman, hangi statta oynanacak? ZTK final maçı tarihi 2023!

Güncelleme Tarihi:

Türkiye Kupası finali 2023 ne zaman, hangi statta oynanacak ZTK final maçı tarihi 2023
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2023 17:09

Ziraat Türkiye Kupası’nda final karşılaşması için geri sayım başladı. Yarı final müsabakalarında Fenerbahçe ile Sivasspor eşleşirken Başakşehir ile de Ankaragücü karşı karşıya geliyor. Karşılıklı oynanacak mücadelelerden galip ayrılan taraflar finalde kupa için sahaya çıkacak. Futbolseverler de “Türkiye Kupası finali 2023 ne zaman, hangi statta oynanacak?” sorusunun cevabını merak ediyor. İşte ZTK final maçı tarihi 2023!

Haberin Devamı

Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı final karşılaşmaları bu hafta oynanacak. Yarı finale kalan Fenerbahçe, Başakşehir, Sivasspor ve Ankaragücü takımları arasında 2 takım finale yükselecek ve kupa için mücadele edecek. 2023 Türkiye Kupası final maçının tarihi de belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonunun internet sitesinde yer alan bilgilere göre final haziran ayında oynanacak.

TÜRKİYE KUPASI FİNALİ 2023 NE ZAMAN, HANGİ STATTA OYNANACAK?

Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre 2023 Ziraat Türkiye Kupası finali 1 Haziran Perşembe günü oynanacak. Final müsabakasının hangi statta oynanacağı ise henüz belli olmadı.

İstanbul'da geçen sezon oynanan Ziraat Türkiye Kupası finalinde normal süresi 1-1 berabere biten maçın uzatmalarında Yukatel Kayserispor'u 3-2 mağlup eden Sivasspor, tarihinde ilk kez kupayı müzesine götürmüştü.

BAKMADAN GEÇME!