Türkiye Hollanda voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte Türkiye Hollanda voleybol maçı hakkında detaylar

Güncelleme Tarihi:

Türkiye Hollanda voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda İşte Türkiye Hollanda voleybol maçı hakkında detaylar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2021 11:57

'Filenin Sultanları' FIVB Milletler Ligi'nde Hollanda ile karşılaşacak. A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın, FIVB Milletler Ligi'ndeki Hollanda ile karşı karşıya geleceği maç 13. maçı olacak. Pek çok sporsever ise bu müsabakanın tarih, saat ve yayıncı kanal gibi ayrıntılarını merak ediyor. Peki, Türkiye Hollanda voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Haberin Devamı

Milletler Ligi'nde 12 maça çıkan ay-yıldızlı ekip, 9 galibiyet 3 yenilgi yaşadı. Milliler, topladığı 24 puanla 4. sırada yer aldı. "Filenin Sultanları" güçlü rakibini mağlup ederek ilk 4 içindeki yerini korumaya çalışacak. Hollanda ise 8 galibiyet, 4 yenilgiyle 23 puan elde etti ve 13. maçlar öncesi 6. sırada yer buldu. İşte, Türkiye Hollanda voleybol maçının ayrıntıları...

Türkiye Hollanda voleybol maçı 18 Haziran Cuma günü yapılacak. İtalya'nın Rimini kentinde düzenlenen organizasyondaki müsabaka, TSİ 22.00'de başlayacak. Maç, TRT Spor Yıldız kanalında canlı olarak yayınlanacak.

LİG FORMATI

A Milli Takım'ın yanı sıra ABD, Almanya, Belçika, Brezilya, Çin, Dominik Cumhuriyeti, Güney Kore, Hollanda, İtalya, Japonya, Kanada, Polonya, Rusya, Sırbistan ve Tayland'ın yer aldığı FIVB Voleybol Milletler Ligi’nde takımlar 15'er maç oynayacak.

Haberin Devamı

Yapılan karşılaşmaların ardından puan cetvelinde ilk 4’te yer alan ülkeler, finallerde mücadele etme hakkı kazanacak. 2021 Voleybol Milletler Ligi Finalleri, 24-25 Haziran'da gerçekleştirilecek.

FIVB Voleybol Milletler Ligi, geçen sene yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle yapılamamıştı. 2018'den bu yana Voleybol Milletler Ligi adıyla düzenlenen organizasyonda Türkiye, ilk yılda ikincilik, ikinci yılda dördüncülük elde etmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!