Filenin Sultanları Arjantin karşısında! Türkiye Arjantin voleybol maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Paris Olimpiyat Elemeleri Türkiye voleybol maçı canlı yayın bilgisi!

Güncelleme Tarihi:

Filenin Sultanları Arjantin karşısında Türkiye Arjantin voleybol maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda Paris Olimpiyat Elemeleri Türkiye voleybol maçı canlı yayın bilgisi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2023 08:27

Türkiye Arjantin voleybol maçı için geri sayım başladı. Paris Olimpiyat Elemeleri B Grubu'nda Peru'yu 3-1 mağlup eden Filenin Sultanları 3'te 3 yaparak galibiyet serisini 18 maça yükseltti. Türkiye - Peru karşılaşmasının ardından B Grubu’nda Sultanlar, topladığı 9 puan ve namağlup unvanıyla liderlik koltuğunda oturuyor. A Milli Kadın Voleybol Takımımız, bir sonraki karşılaşmada Arjantin karşısında sınav verecek. Heyecanla beklenen Türkiye Arjantin voleybol maçı canlı yayınla naklen ekranlarda olacak. Peki, Türkiye Arjantin voleybol maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte, Paris Olimpiyat Elemeleri Türkiye Arjantin maçı canlı yayın izleme bilgisi.

Haberin Devamı

Paris Olimpiyat Elemeleri'nde Filenin Sultanları Arjantin karşısında mücadele edecek. Peru galibiyetiyle birlikte B Grubu'nda 3'te 3 yapan A Milli Kadın Voleybol Takımımız, topladığı 9 puanla liderlik koltuğuna oturdu. Milliler, bir sonraki sınavını Arjantin karşısında verecek. Galibiyet için ciddi performans gösterecek olan Sultanlar, rakibini yenmesi halinde elemelerden çıkmaya bir adım daha yaklaşacak. Türkiye-Arjantin voleybol maçı 20 Eylül Çarşamba günü saat 07.00’da oynanacak. Peki, Türkiye Arjantin voleybol maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenecek? İşte, o karşılaşma hakkında ayrıntılar.

Türkiye Arjantin voleybol maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, elemelerdeki dördüncü maçında 20 Eylül Çarşamba günü saat 07.00’da Arjantin ile karşılaşacak. Müsabaka, TRT Spor’dan canlı yayınlanacak.

Haberin Devamı

FİLENİN SULTANLARI GRUPTA KAÇINCI SIRADA?

Peru galibiyetiyle birlikte B Grubu'nda 3'te 3 yapan A Milli Kadın Voleybol Takımımız, topladığı 9 puan ve namağlup unvanıyla liderlik koltuğunda oturuyor. 

FİLENİN SULTANLARI'NIN OLİMPİYAT ELEMELERİ MAÇ PROGRAMI

20 Eylül: 07.00 Türkiye-Arjantin
22 Eylül: 10.00 Türkiye-Brezilya
23 Eylül: 13.30 Türkiye-Japonya
24 Eylül: 10.00 Türkiye-Belçika

 

BAKMADAN GEÇME!