Tudor'un Galatasaray'a 'Yeni Messi' ısrarı!

Güncelleme Tarihi:

Tudorun Galatasaraya Yeni Messi ısrarı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2017 09:31

Belhanda’ya alternatif olarak Aslan’ın transfer listesinde yer alan 21 yaşındaki Alen Halilovic için Tudor ısrarcı. Cimbom’un hedefi oyuncuyu satın alma opsiyonlu kiralamak.

Haberin Devamı

Galatasaray'da hücum hattında Podolski ve Bruma'nın ayrılığı sonrasında yeni sezonda Yasin'i de ideal 11'inde düşünmeyen teknik direktör İgor Tudor, yaratıcı oyuncu profiline uygun ismi belirledi. Barcelona'ya geldiği 2014 yılında yeni Messi olarak lanse edilen ancak Katalan kulübünde tutunamayan Alen Halilovic'i isteyen Hırvat teknik adam, vatandaşı genç oyuncunun sarı-kırmızılı takıma büyük katkı vereceğine inanıyor.

BARÇA'NIN SATIN ALMA OPSİYONU VAR
Barcelona'nın Dinamo Zagreb'den transfer ettikten sonra B takımında şans tanıdığı ofansif orta saha oyuncusu Halilovic bir önceki sezon formasını giydiği Sporting Gijon'un ligde kalmasında büyük pay sahibi olmuştu. Sezon başında Hamburg'a transfer olan ve devre arasında İspanya'da Las Palmas'a kiralanan 21 yaşındaki Alen Halilovic'in Alman kulübüyle imzaladığı kontratta Barcelona'nın 2018 yılına kadar 10 milyon Euro karşılığında geri satın alma opsiyonu bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!