Tribünde karton çılgınlığı! Beklenmedik isim...

Güncelleme Tarihi:

Tribünde karton çılgınlığı Beklenmedik isim...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2020 14:55

Koronavirüs salgınında normalleşmenin başlamasıyla durdurulan liglerde de heyecan yeniden başlıyor. Seyircisiz oynanacak maçlarda takımlar boş tribünleri taraftarlarının kartonlarıyla süsleme kararı aldı.

Haberin Devamı

Spor Arena Dış Haber | Süper Lig'de Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Yeni Malatyaspor gibi kulüplerin de dahil olduğu akımı ilk olarak Bundesliga ekibi Borussia Mönchengladhach başlatmıştı. Bu akıma yapılan en ilginç karton ise İngiltere 2. Lig ekibi Northampton Town'dan geldi.

Northampton Town, NBA'in efsane basketbolcusu Shaquille O'Neal'ın kartonunu tribüne yerleştirdiğini açıkladı. Northampton Town'un başkanı Kelvin Thomas ile yıllara dayanan bir iş arkadaşlığı bulunan Shaq, İngiliz kulübü için bir video mesaj da yolladı.

Shaq, Northampton Town için yolladığı mesajında; "Kelvin ve takıma Şans diliyorum. Umarım ligi en yüksekte bitirirsiniz. İlerleyen zamanda bir maçınızı izlemeye gelmek isterim." sözlerini kullandı.

Northampton Town'dan yapılan açıklamada ise; "Shaquille O'Neal'ı İngiltere'ye gelişinde maçımızı izlemek üzere davet ettik. Onunla görüşmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. Muhtemelen bizim en 'büyük' taraftarımız kendisi." ifadeleri yer aldı.

Haberin Devamı

Tribünde karton çılgınlığı Beklenmedik isim...

Süper Sayısal Oyunlar Artık Misli.com'da! Vakit kaybetme, hemen oyna...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!