Trabzonspor'un önceliği stoper...

Güncelleme Tarihi:

Trabzonsporun önceliği stoper...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2018 09:18

Trabzonspor Genel Koordinatörü Özkan Sümer, transfer çalışmalarının devam ettiği belirterek, “Önceliğimiz stoper… Bu konudaki tespitlerimizi yönetim kuruluna verdik. Onlar bir çalışma yapıyor” dedi.

Haberin Devamı

DA SİLVA GELMEK İSTEMEDİ

Trabzonspor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor… Kulüp Genel Koordinatörü Özkan Sümer, Uğur Demirok, Jan Durica ve Tomas Hubocan gibi oyuncuların ayrılmasının ardından stoper mevkiinde eksiklik yaşadıklarını söyledi. Sümer, “Savunmanın merkezi, kalenin önü. Gol yememenin önemli güvencesi. Tespitlerimiz var. Da Silva, gelmek istemediğini söyledi. Yeni isimler belirledik. Önceliğimiz stoper. Bu konudaki tespitlerimizi yönetim kuruluna verdik. Onlar bir çalışma yapıyor” dedi.

TARAFTARIMIZ RAHAT OLSUN

Transfer listesindeki isimleri teknik direktör Ünal Karaman ile birlikte belirlediklerinin de altını çizen Sümer, “İsimleri Ünal hoca ve teknik kadroyla birlikte yaptık. Ayrıca kenar oyuncular öncelik değil. Önce merkez oyuncuları tamamlayalım. Bir de Okay'ın gitmiş olmasından ötürü orada iki şekilde düşünce ve hazırlığımız söz konusu. Mevcut kadrodan orayı tamamlarız veya bizi tatmin edecek oyuncu bulursak kadroya katarız. Taraftarımızın içi rahat olsun” diye konuştu. (GÜNEŞ)

Haberin Devamı

En popüler Dünya Kupası bahislerini incelemek için buraya tıklayın! 

BAKMADAN GEÇME!