Trabzonspor yeni sezon fomalarını tanıttı! Duygusal film...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2023 07:38

Süper Lig ekibi Trabzonspor, yeni sezonda giyeceği formaları tanıttı. Yayınlanan tanıtım filminde dünyanın dört bir yanından Trabzonsporlu taraftarlara da yer verildi. Belgesel tadındaki tanıtım filminin teması ise "Bize Her Yer Trabzon" oldu.

Haberin Devamı

Trabzonspor, yeni sezon formalarını tanıttığı bir tanıtım belgeseli yayınladı. Forma tanıtımı için hazırlanan video sosyal medyada büyük ses getirirken, bordo-mavili ekibin formaları da taraftarlar tarafından beğenildi.

Videoda, dünyanın dört bir yanında yer alan Trabzonspor taraftarları, takıma duydukları bağlılıktan bahsetti. Tanıtım belgeselinde ABD, Finlandiya, Güney Afrika ve Tayland'da bulunan taraftarlar yer aldı.

Dünyanın farklı bölgelerindeki Trabzonsporlu taraftarları konu alan mini belgeselde yeni sezon formaları bu kişilere bir kutu içerisinde hediye olarak sunuluyor.

Belgeselin teması ise #BizeHerYerTrabzon oldu. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, "Uzaklarda yaşadığın için hasret ne demek en iyi sen bilirsin" yazılı bir tweet paylaşmıştı.

Haberin Devamı

Horon figürlü, beyaz, çubuklu ve parçalı olmak üzere 4 formanın tanıtıldığı hasret temalı duygu dolu video ilgi çekti.

Yarın lansmanı yapılması planlanan formalar için hazırlanan ve gurbette yaşayan taraftarların odaklandığı videoda, bordo mavili takımın birleştirici gücü, taraftarlık duygusu, memleket özlemi gibi duygular ön plana çıktı. Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan'ın gurbetçi taraftarlara mektup yazıp forma gönderdiği ve taraftarların mektubu okuduğu video, taraftarlarca beğenildi. Horon, çubuklu, parçalı ve beyaz olmak üzere 4 ayrı forma TS Club mağazalarında satışa çıkacak.

HORON OYUNU FORMADA

Trabzonspor'un yeni sezon formaları arasındaki horon figürlü forma beğeni topladı. Karadenizin yöresel oyunu olan horonun, Trabzon'un simge heykellerindeki horon oynayan kadın ve erkek figürlerinden esinlenilerek hazırlanan forma, yöresel ve farklı tasarımıyla dikkat çekti.

FİYAT 961 TL

Üretim konusunda İspanyol markası Joma ile anlaşan Trabzonspor'un, gelecek sezonki formaları 961 TL'den satışa sunacağı öğrenildi.

İşte Trabzonspor'un yeni sezon formaları

Trabzonspor yeni sezon fomalarını tanıttı Duygusal film...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!