Trabzonspor taraftarı, derbiyi Fenerbahçe kazanır diyor! Türkiye'nin en yüksek iddaa oranları Misli'de...

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor taraftarı, derbiyi Fenerbahçe kazanır diyor Türkiyenin en yüksek iddaa oranları Mislide...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2023 14:19

Tüm Türkiye’nin gözü kulağı bu akşam saat 19.00’da oynanacak Beşiktaş - Fenerbahçe maçında olacak. Dört büyüklerin taraftarları derbide neye oynuyor? Misli sizler için araştırdı...

Haberin Devamı

İlandır

Misli, bu maç için üyelerine Süper Oran farkıyla “Türkiye’nin En Yüksek Oranları”nı sunuyor.

Ayrıca Türkiye Süper Ligi, İngiltere Premier Ligi, Almanya Bundesliga, İspanya La Liga, İtalya Serie A, Fransa Ligue 1 ve daha birçok ligde yer alan karşılaşmalara açılan “Süper Oranlar” ile Misli üyeleri daha fazla kazanma şansını yakalıyor.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak hem derbinin hem de hafta sonu bülteninin heyecanını “Süper Oran” farkıyla daha yüksek oranlara oynayarak yaşayabilirsiniz.

Beşiktaş taraftarı takımına güvenirken savunma zafiyetini de göz ardı etmiyor

Beşiktaş taraftarı derbide takımına güveniyor. En çok oynadıkları tercih “Beşiktaş kazanır yani Maç Sonucu 1” oldu. İkinci güvendikleri ve en çok tercih ettikleri seçenek ise ‘’Karşılıklı Gol Var’’ seçeneği oldu. Beşiktaş taraftarı takımına ne kadar güvense de, savunma anlamındaki zafiyeti de görüyor. Taraftar, takımın hem gol bulabileceğini hem de gol yiyebileceği görüşünde hemfikir. Beşiktaş taraftarı aynı zamanda gollü bir karşılaşma izlemeyi umuyor. Taraftarların genel kanısı karşılaşmanın gollü geçeceği ve üst barajının aşılacağı yönünde kuponuna eklemeler yapmış durumda.

Haberin Devamı

Fenerbahçe taraftarı şampiyonluk yolunda kayıpsız devam edeceklerini düşünüyor

Fenerbahçe taraftarı derbide takımının mutlak favori olduğunu düşünüyor. Taraftarların %50’sinden fazlası deplasmandaki karşılaşmadan 3 puan çıkartabilecekleri yönünde kuponlarına ekleme yaptı. Fenerbahçe taraftarının ikinci seçenek olarak en çok oynadığı tercih ise Beşiktaş taraftarında olduğu gibi ‘’Karşılıklı Gol Var’’ seçeneği olması dikkat çekiyor. Bir süredir takımda Becao ve Djiku’nun da olmayışını da göz önünde bulunduran taraftar, ‘’Karşılıklı Gol Var’’ seçeneğine güveniyor.

Trabzonspor taraftarı, derbiyi Fenerbahçe kazanır diyor Türkiyenin en yüksek iddaa oranları Mislide...

Galatasaray taraftarı ikiye bölünmüş durumda

Galatasaray taraftarının büyük çoğunluğu, zirve yarışında kıyasıya mücadele ettikleri Fenerbahçe’nin karşılaşmadan galibiyetle ayrılabileceğini düşünüyor. Bir diğer çoğunluk ise, ev sahibi ekibin yani Beşiktaş’ın karşılaşmadan galibiyetle ayrılabileceği görüşüne sahip. Galatasaray taraftarının 3. en çok tercih ettiği seçenek ise ‘’2.5 Üst’’ seçeneği olarak dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Trabzonspor taraftarı, Fenerbahçe kazanır diyor

Trabzonspor taraftarı karşılaşmada Fenerbahçe’nin kazanacağı yönünde tercih yapıyor. Trabzonspor taraftarının %50’sinden fazlası kuponuna ‘’Maç Sonucu 2’’ seçeneğini eklemiş durumda. Trabzonspor taraftarının diğer en çok tercih ettiği seçenek ise ‘’2.5 Üst’’ seçeneği olarak dikkat çekiyor. Trabzonspor taraftarı da diğer taraftarlar gibi karşılaşmanın gollü geçmesi yönünde tercihler yaptığını söyleyebiliriz.

Trabzonspor taraftarı, derbiyi Fenerbahçe kazanır diyor Türkiyenin en yüksek iddaa oranları Mislide...

Dört takım taraftarı da en çok bu skora oynamış…

Dört büyüklerin taraftarları derbi skorunda hemfikir olmuş durumda. Dört takımın taraftarı da derbide maç skoru olarak en çok “Deplasman 3-1”’ kazanır seçeneğini tercih etmiş. Taraftarlar gollü bir maç bekliyor ve Fenerbahçe’nin kazanacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

Trabzonspor taraftarı, derbiyi Fenerbahçe kazanır diyor Türkiyenin en yüksek iddaa oranları Mislide...

Misli'den yeni üyelere koşulsuz 50 TL hediye! Hemen üye ol!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!