Trabzonspor - Basel maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Depremzedeler için hatıra biletleri... İşte Trabzonspor Basel maçı canlı yayın bilgisi

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor - Basel maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda Depremzedeler için hatıra biletleri... İşte Trabzonspor Basel maçı canlı yayın bilgisi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2023 02:03

Trabzonspor Basel maçı canlı yayınla ekranlara geliyor. UEFA Konferans Ligi play-off turunda temsilcimiz Trabzonspor İsviçre'nin Basel takımı ile Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde karşı karşıya gelecek. Bilet gelirleri Kahramanmaraş depreminden etkilenen depremzedelere bağışlanacak karşılaşmada bordo mavililer, sahaya siyah forma, siyah tişört ile çıkacak. Tüm gelirinin depremzedelere aktarılacağı hatıra biletler www.passo.com.tr ve Passo Mobil uygulaması üzerinden temin edilebiliyor. Peki, Trabzonspor - Basel maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte, maçın canlı yayın bilgisi ve konuyla ilgili ayrıntılar.

Haberin Devamı

Trabzonspor - Basel maçı saat ve kanal bilgisi sporseverlerin gündemine geldi. UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçında Trabzonspor sahasında Basel’i konuk edecek. Mücadelede Litvanya Futbol Federasyonu’ndan Donatas Rumsas düdük çalacak. Öte yandan Trabzonspor Kulübü, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off müsabakasında Basel ile oynayacağı karşılaşmanın tüm gelirlerini Kahramanmaraş depreminden etkilenen afetzedelere bağışlayacak. Karşılaşma 16 Şubat Perşembe günü oynanacak.

TRABZONSPOR BASEL MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Trabzonspor ve Basel arasında oynanacak mücadele  16 Şubat Perşembe günü saat 20:45’de başlayacak. Trabzonspor-Basel maçı TV8'de naklen yayınlanacak.

ACUN ILICALI’DAN ANLAMLI HAREKET

Acun Ilıcalı, UEFA Konferans Ligi'nde 16 Şubat Perşembe günü saat 20.45'te oynanacak olan Trabzonspor-Basel maçının Exxen yerine TV8'de yayınlanacağını ve reklam gelirlerinin depremzedelere bağışlanacağını açıkladı.

Haberin Devamı

Trabzonspor sosyal medya hesabından yapılan açıklamada “ Karşılaşmanın reklam gelirleri ise depremden etkilenen vatandaşlarımız için kullanılacaktır. “Acun Ilıcalı'ya göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı teşekkür ederiz.” ifadeleri kullanıldı. 

DEPREMZEDELER İÇİN HATIRA BİLETİ

Trabzonspor Kulübü, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off müsabakasında Basel ile oynayacağı karşılaşmanın tüm gelirlerini Kahramanmaraş depreminden etkilenen afetzedelere bağışlayacak.

Karadeniz ekibi, satışa çıkan maç biletlerinin yanı sıra depremzedelere bağışları artırmak adına Basel mücadelesine özel hatıra bileti satışa sunacak.
Tüm gelirinin depremzedelere aktarılacağı hatıra biletler www.passo.com.tr ve Passo Mobil uygulaması üzerinden temin edilebiliyor.

Dileyenler, 100 lira bedelle satın alacakları biletlerini hesaplarından PDF olarak görüntüleyerek indirebiliyor.
Her kesimden tüm takım taraftarların yoğun talebi üzerine hayata geçirilen uygulamayla elde edilecek gelirler, depremzedelere aktarılmak üzere AFAD'a bağışlanacak.

 

BAKMADAN GEÇME!