Trabzonspor Antalyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor Antalyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2021 15:36

Fraport TAV Antalyaspor, Süper Lig'in 40. haftasında Trabzonspor'a konuk olacak. Akdeniz ekibi, ligde çıktığı 38 müsabakada 9 galibiyet, 16 beraberlik ve 13 mağlubiyet yaşadı. Hanesine 43 puan yazdıran Antalyaspor, haftaya 13. sırada girdi. İki takım arasında ligin ilk yarısında Antalya'da oynanan mücadele, 1-1 sona ermişti. Antalyaspor'da sakatlıkları bulunan Jean Armel Drole ve Doğukan Sinik, Trabzonspor maçında forma giyemeyecek. Serdar Gürler ile Bahadır Öztürk'ün durumu ise henüz netlik kazanmadı. Peki Trabzonspor Antalyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Haberin Devamı

Antalyaspor'u konuk ettiği son Süper Lig maçında rakibiyle 2-2 berabere kalan Trabzonspor, Ekim 2011'den bu yana kırmızı-beyazlı ekibe üst üste iki iç saha karşılaşmasında puan kaybetmiyor.

Trabzonspor ile oynadığı son sekiz Süper Lig maçını kazanamayan Antalyaspor, son galibiyetini Kasım 2016'da deplasmanda aldı. Abdullah Avcı yönetiminde çıktığı 29 Süper Lig maçının sadece üçünü kaybeden Trabzonspor, bu mağlubiyetlerin tamamını sahasında aldı.

Süper Lig'de oynadığı son 10 maçın yedisini kaybeden Antalyaspor, bu sezon daha önceki 28 karşılaşmada aldığı mağlubiyet sayısını geride bıraktı. Bu sezon Süper Lig karşılaşmalarının ilk 15 dakikalarında en az gol atan iki takımdan biri Trabzonspor; bu zaman diliminde en fazla gol yiyen ekip ise Antalyaspor.

Haberin Devamı

İç sahada görev yaptığı son dört Süper Lig maçında dört gole doğrudan katkı sağlayan Djaniny, daha önceki 10 karşılaşmada iki golde pay sahibi olabilmişti. Trabzonspor forması giyen Anthony Nwakaeme, Süper Lig kariyerinde Antalyaspor'a karşı ilk 11 çıktığı üç maçta dört gole doğrudan katkı sağladı.

Antalyaspor'un Süper Lig'de attığı son beş golün üçünü kaydeden Fredy Ribeiro, bu gollerin tamamını penaltıdan buldu. Bu sezon toplamda dört penaltı golü atan Ribeiro, 2011/12'de Tita'dan bu yana en yüksek sayıya ulaşan Antalyaspor oyuncusu olabilir. Abdullah Avcı'nın teknik direktörlük kariyerinde Ersun Yanal'dan daha fazla Süper Lig mağlubiyeti aldığı tek meslektaşı Rıza Çalımbay. Trabzonspor'a konuk olduğu son Süper Lig maçını 2-1 kaybeden Ersun Yanal, teknik direktörlük kariyerinde bordo-mavili ekipten üst üste iki dış saha mağlubiyeti almadı.

TRABZONSPOR ANTALYASPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Trabzonspor Antalyaspor maçı bu akşam saat 20:30'da başlayacak. Mücadele beIN SPORTS HD 4 kanallından canlı olarak yayınlanacak.

100 TL oyna, 100 TL kazan! Yeni üyelere özel, hemen Misli.com'a üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!