Trabzon’da tenis şöleni başladı

Güncelleme Tarihi:

Trabzon’da tenis şöleni başladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2022 00:55

Türkiye Tenis Ligi finalleri dün Trabzon’da başladı. Kadınlarda ve erkeklerde toplamda 25 takımdan 130 sporcu 18 Aralık’a kadar sürecek organizasyonda başarı olmaya çalışacak.

Haberin Devamı

Trabzon’da 12-18 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek Türkiye Tenis Ligi final müsabakalarının açılışı dün Beşirli Tenis Kompleksi kortlarında yapıldı. Kadınlarda ve erkeklerde toplamda 25 takımın mücadele edeceği ve Türkiye’nin en iyi kulüplerinin belirleneceği mücadeleler öncesi Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Atilla Ataman ile İl Gençlik ve Spor Müdürü Hayrullah Ozan Çetiner, basın mensuplarıyla Eyof Olimpiyat Sosyal Tesisi’nde bir araya geldi.

TTF Başkanı Durmuş, Trabzon’un bir spor şehri olduğunu tüm dünyanın bildiğini belirtirken Trabzon’un bir tenis şehri olabilmesi için bugünün çok önemli bir başlangıç olduğunu söyledi.

ŞAMPİYONLARIN ŞEHRİ

130 sporcunun yarışacağı Türkiye Tenis Ligi Finalleri’nin resmi açılışını yapan Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ise “Trabzon’umuz yine çok güzel bir organizasyona ev sahipliği yapıyor. 25 takımla birlikte 130 sporcu 1 hafta boyunca turnuvada yer alacak. Sporda da ön planda olan şampiyon şehrimizin evlatları, uluslararası müsabakalara ilimizi gururla temsil ediyor” dedi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!