TMOK'den Çağatay Çıtlak'a büyük onur

Güncelleme Tarihi:

TMOKden Çağatay Çıtlaka büyük onur
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2023 13:15

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından 41'incisi verilen farklı dallardaki Türkiye Fair Play Ödülleri'nin 2022 yılı kazananları açıklandı. Spor İstanbul Basın Müşaviri Çağatay Çıtlak tanıtım dalında Şeref Diploması’na layık görüldü.

Haberin Devamı

Olimpiyat Evi'nde gerçekleştirilen basın toplantısında, TMOK Fair Play Komisyonu Başkanı Erdoğan Arıpınar açılış konuşmasını yaptı. İkinci başkan Bilge Donuk ve başkan yardımcıları Remzi Yılmaz ile Sevim Güllü kazanan isimleri gerekçeleriyle birlikte açıkladı.

ÇAĞATAY ÇITLAK’A ŞEREF DİPLOMASI

Spor İstanbul’da Basın Müşavirliği görevini sürdüren Çağatay Çıtlak, tanıtım dalında Şeref Diploması’na layık görüldü. Marmara Üniversitesi BESYO Mezunu, İşletme ve Spor Yönetimi dalında Yüksek Lisans sahibi, Gazetecilik, Öğretmenlik, Tv ve Radyo Programcılığı görevleri yapmıştır. AİPS Dünya Spor Yazarları Birliği ve TSYD üyesidir. Türkiye'de sporun yaygınlaşması için yaptığı başarılı çalışmalarla bilinen Çıtlak, İBB Spor İstanbul'da Tesisler Müdürlüğü, Pazarlama Müdürlüğü, Medya Tanıtım Müdürlüğü görevlerinde bulunmuştur. Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu Yönetim Kurulu üyesidir. Spor İstanbul’da Basın Danışmanlığı yapan Çağatay Çıtlak, özellikle İstanbul Maratonu tanıtımı ve uluslararası alandaki bilinirliğini artırmak için yaptığı çalışmalarla birlikte Fair Play ruhunun topluma yerleşmesinde gönüllü olarak hizmetlerde bulunması nedeniyle bu ödüle layık görülmüştür.

BAKMADAN GEÇME!