The Rock Fortnite’ta olabilir

Güncelleme Tarihi:

The Rock Fortnite’ta olabilir
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2021 11:49

İnternette dönen bazı spekülasyonlara göre Dwayne Johnson, nam-ı diğer The Rock, Fortnite’da yer alıyor olabilir.

Haberin Devamı

Her gün yeni bir haberle oyuncularını şaşırtan ve genellikle sevindiren Fornite, bu sefer yeni bir sürpriz planlıyor olabilir. Söylentilere göre oyuna yakın zamanda Dwayne “The Rock” Johnson gelebilir. Bu söylentiler ise oyundaki The Foundation’ın The Rock olabileceğini iddia eden oyuncuların sayısının artmasıyla popüler hâle geldi.

Epic Games, Bölüm 2 Sezon 6 güncellemesiyle birlikte Zero Crisis Finale etkinliğini duyurdu. Bu etkinlikle birlikte oyuncular Ajan Jones ve The Foundation ile birlikte tek oyunculu bir göreve çıkıyor. Oyuncuların şu an için evrenin özü gibi görünen Zero Point’in yok olmasını engellemesi gerekiyor. Farklı evrenleri birbirine bağlayan Zero Point’e ve dikkat çeken The Foundation’a dair en çok konuşulan şeylerden biri de The Foundation’un aslında The Rock olduğu.



Reddit’tte “metteoiceman” isimli kullanıcı The Rock ve The Foundation arasında göze çarpan benzerlikleri dile getirdi. Buna ilaveten The Rock’ın bir Instagram paylaşımında “the foundation” kelimesini kullanmasına da dikkat çekti. The Rock, bu paylaşımı Epic Games’in Fortnite için Bölüm 2 Sezon 6 güncellemesini çıkardığı gün yaptı.

Haberin Devamı
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör

therock (@therock)'in paylaştığı bir gönderi



Tüm bunlar göz önünde bulundurulduğunda The Rock’ın Fortnite’da yer alıyor olması olası ancak her şey bir tesadüften ibaret de olabilir.


Could it be him..? The tattoo profile, the name... Dwayne on Instagram also said The Foundation on march 16th... from r/FortNiteBR
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!