TFF Süper Kupa maçı ne zaman? İşte DG Sivasspor-Trabzonspor maçı tarihi

Güncelleme Tarihi:

TFF Süper Kupa maçı ne zaman İşte DG Sivasspor-Trabzonspor maçı tarihi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2022 16:11

Trabzonspor ile Demir Grup Sivasspor arasındaki Turkcell Süper Kupa maçı, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Başta iki takımın taraftarı olmak üzere pek çok futbolsever de müsabaka tarihi hakkındaki araştırma yapıyor. Peki, TFF Süper Kupa maçı ne zaman?

Haberin Devamı

DG Sivasspor ile Trabzonspor arasında oynanacak Turkcell Süper Kupa maçının biletleri satışa çıktı. Karşılaşmanın biletleri Türkiye Futbol Federasyonu tarafından satışa sunuldu. Biletler www.passo.com.tr adresinden ve Passolig gişelerinden satışa çıktı. İşte, TFF Süper Kupa maçı tarihi...

2021-2022 Sezonu Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Sivasspor ile Spor Toto Süper Lig şampiyonu Trabzonspor, 30 Temmuz Cumartesi saat 20.45'te İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Süper Kupa'da karşı karşıya gelecek.

TFF KARAR VERDİ

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, yaptığı değerlendirme sonucunda; Trabzonspor ile Demir Grup Sivasspor arasındaki Turkcell Süper Kupa maçının, 10 Haziran 2023 tarihinde İstanbul'un ev sahipliği yapacağı UEFA Şampiyonlar Ligi Finali hazırlıkları kapsamında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanmasına karar verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!