Tercüman darp raporu aldı, şikayetçi oluyor!

Güncelleme Tarihi:

Tercüman darp raporu aldı, şikayetçi oluyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2017 14:41

Süper Lig'de 14. hafta karşılaşmasında Aytemiz Alanyaspor kendi sahasında Kayserispor'a 2-1'lik skorla mağlup oldu. Maçın ardından koridorlarda büyük olaylar yaşandı.

Haberin Devamı

Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica, futbolculardan Cristian Sapunaru ve takım tercümanı Yunus Akbulat'a karşılaşmanın ardından soyunma odası koridorlarında saldırı olduğu iddia edildi.

Hafıza kaybı yaşadı!
Saldırıya uğrayan Marius Sumudica'nın olaylar sonrası burnunun kanadığı ve tercümanının da hastaneye götürüldüğü belirtildi.

Yaşananan gelişmelerin sonra; başına ve burnuna darbe alan Kayserispor tercümanı Yunus Akbulat'ın geceyi doktor gözetiminde geçirdiği, geçici hafıza kaybı yaşayan Akbulat'ın burnuna tanpon tedavisi yapıldığı öğrenildi. Saldırının ardından darp raporu alan Yunus Akbulat'ın şikayetçi olacağı ifade edildi.

Tercüman darp raporu aldı, şikayetçi oluyor


Kayserispor gerilim istemiyor

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kayserispor Başkanı Erol Bedir şunları söyledi: "Aramızda herhangi bir problem olamaz. Ben bu görüntülerden dolayı Türk spor kamuoyundan özür diliyorum. Bu meselenin uzamasını istemiyorum. Yetkililer sonuca karar verecekler. Ben yetkili olsam, 'Büyük bir olay olmamış' derim ve konuyu kapatırım"

Haberin Devamı

Başkanlar çözüm arıyor
Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ise "Bu konular başkanlar arasında çözülecek konular. Bazı şeylerin abartıldığını düşünüyorum. Umarım bir daha böyle şeyler yaşanmaz" ifadelerini kullandı. (Ajansspor)

 

BAKMADAN GEÇME!