Team Vitality’ye eski adidas yöneticisi eş CEO olarak geldi

Güncelleme Tarihi:

Team Vitality’ye eski adidas yöneticisi eş CEO olarak geldi
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2021 17:46

Team Vitality, eskiden adidas’ta yönetici pozisyonunda çalışan bir ismi yeni eş CEO ve genel müdür olarak işe aldı.

Haberin Devamı

Eskiden adidas ve Reebok gibi spor giyim markalarında çalışan Guillaume de Monplanet, Team Vitality kibine eş CEO olarak katıldı. Guillaume, organizasyonun küresel hedeflerine ulaşmak için Fransız espor organizasyonuna katıldı. Son sekiz yılını adidas France'ın genel müdürü olarak geçiren Guillaume 700’den fazla çalışandan sorumluyu. Ondan önce ise Reebok'ta Fransa'da ülke marka direktörü olarak görev yaptı.

Guillaume Team Vitality’ye katılışıyla ilgili şöyle konuştu: “Reebok ve adidas gibi gençliğe hitap eden markaların büyümesi için hizmet ettiğim için çok şanslıyım. Espor ile iç içe olan Vitality’nin de bu şirketler gibi olma potansiyeli olduğunu düşünüyorum. ”

Kurucu ortak ve eş CEO’lardan Nicolas Maurer ise şu ifadeleri kullandı: “Vitality ile son sekiz senede harika bir yolculuk geçirdik ve geldiğimiz noktayla daha gurur duyamazdık. Ama yine de kendimizi daha da iterek daha yüksek başarımlar kazanmak istiyoruz ve bizi bu anlamda ileri taşıyacak birine ihtiyacımız vardı. Guillamue ise bu açıdan bizim için harika bir isim, kendisiyle çalışacak olmaktan gurur ve mutluluk duyuyorum.”

Haberin Devamı

CS:GO, Rocket League, Fortnite, FIFA, League of Legends, Rainbow Six Siege ve Valorant takımları bulunan Vitality, Avrupa’nın en büyül espor organizasyonlarından biri.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!