Abdurrahman Kaya
Taraftar Yazarı

Abdurrahman Kaya

Türk futbolunun eşit seviyede gelişmesi için herkesin, en azından ikinci takımının, memleketi veya oturduğu semtin takımı olması gerektiğini düşünen Kaya, Taraftarından’da memleketinin takımı Sivasspor’u yazıyor.
Tüm Yazıları

Antalya’da müthiş galibiyet!

Bu hafta çok kritik bir maç oynadı Sivasspor. Önünde bulunan rakipleri Kayserispor ve Göztepe bu hafta kaybetti. Trabzonspor da pazartesi günü Beşiktaş’ı konuk edecek.Bu yüzden bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyordu. Kazanmayı başardık. Antalyaspor son iç saha maçında Kayserispor’u yenmişti.Biz de geçen hafta Göztepe deplasmanında mağlup olmuştuk. Bu maçı 4-1 kazandık fakat skora aldanmamak lazım. Antalyaspor özellikle ilk yarı oldukça iyi oynadı. İkinci yarı da dakika 60'a kadar kontrol onlardaydı. Fakat uzun çıkışlar ve son toplardaki bitiricilik sayesinde farklı bir skor elde ettik. Haftalardır yakındığım o son vuruşları bu hafta başarılı yapabildik.

Devamını oku

İzmir’den puan çıkaramadık

Geçen hafta Robinho sayesinde aldığımız Osmanlıspor galibiyetinin aynısını bu hafta Demba Ba yüzünden yaşadık.Çok kritik olan maçta haftaya 6. başlayan Sivasspor ile arkasındaki Göztepe karşılaştı.Göztepe maçı 1-0 kazanarak Sivasspor’un üstüne çıktı.Geçen hafta bireysel performans sayesinde gelen galibiyete benzer bir şekilde bu sefer mağlup olduk.Bu tarz yetenekli futbolcular farkını böyle maçlarda ortaya koyuyor.

Devamını oku