Talisca ve Tosic adliyede

Güncelleme Tarihi:

Talisca ve Tosic adliyede
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2017 14:48

Hakkında zorla getirilme kararı bulunan Beşiktaşlı futbolcu Tasilca ifade vermek üzere adliyeye geldi.

Haberin Devamı

Beşiktaşlı futbolcu Dusco Tosic, Beşiktaş- Fenerbahçe maçında kırmızı kart gördüğü halde kapişon giyip başkasının akreditasyonuyla saha kenarından maç izlediği için başlatılan soruşturma kapsamında savcıya ifade verdi.

Beşiktaşlı futbolcu Tosic'in 5 Şubat 2017’de Beşiktaş-Fenerbahçe arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında kırmızı kart gören futbolcu soyunma odasına giderek başka bir kişinin akreditasyon kartı ve kapüşonla saha kenarından maçı izlemişti. Tosic hakkında bu hareketi sonrasına İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 6222 sayılı ‘Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun’ kapsamında soruşturma başlatılmıştı. Soruşturmayı yürüten Spor Savcısı Asım Ekren, Dusco Tosic’i ifadeye çağırmasının ardından Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na gelen futbolcu ifade verdi.

Haberin Devamı

ZORLA GETİRİLME KARARI KALDIRILDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Spor Suçları Soruşturma Bürosu Savcısı Asım Ekren tarafından yürütülen soruşturmalar kapsamında Fenerbahçe kalecesi Volkan Demirel'e el hareketi yaptığı gerekçesiyle hakkında başlatılan soruşturmada ifadeye gitmediği kaydedilen Anderson Talisca hakkında zorla getrime kararı çıkarılmıştı. Savcıya ifade veren Talisca hakkındaki zorla getirilme kararı kaldırıldıktan sonra adliyeden ayrıldı.

Daha sonra Beşiktaşlı futbolcu Dusco Tosic savcıya ifade verdi. Tosic'in ise, 5 Şubat günü Beşiktaş-Fenerbahçe arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında kırmızı kart gördüğü halde başka bir kişinin akreditasyon kartı ve kapüşonla geri dönerek saha kenarından maçı izlediği gerekçesiyle hakkında başlatılan soruşturma kapsamında ifadesinin alındığı belirtildi.
Her iki futbolcu da ifade verdikten sonra adliyeden ayrıldı.

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!