Sumudica şaşkına çevirdi! Rizespor - Gaziantep maçına Zoom ile...

Güncelleme Tarihi:

Sumudica şaşkına çevirdi Rizespor - Gaziantep maçına Zoom ile...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2021 12:42

Gaziantep FK'dan ayrılıp Rizespor'un yolunu tutan Sumudica yine yaptı yapacağını.. Rumen teknik adam Rizespor maçı öncesi eski takımıyla ilgili tüm bilgileri oyuncularıyla paylaşırken devre arası da ilginç bir hamle yaptı.

Haberin Devamı

Süper Lig'in 20. hafta maçında Çaykur Rizespor, sahasında Gaziantep FK'yı 3-0 mağlup ederken Çaykur Rizespor'un yeni teknik direktörü Marius Sumudica, Digi Sport'a değerlendirmelerde bulundu.

Eski takımı Gaziantep FK'ya karşı oyuncularına taktik verdiğini söyleyen Sumudica, "Kazandığımız için mutluyum. Bu maçtan korkuyordum çünkü Gaziantep FK güçlü bir takım. 28 maçtır üst üste gol atmışlardı." dedi.

ZOOM ÜZERİNDEN İKİ GÖRÜŞME

Oyuncularıyla henüz bir araya gelmese de görüştüğünü söyleyen tecrübeli teknik adam, yeni takımıyla Zoom üzerinden iki görüşme yaptı. Zoom ile bağlantı kuran ve futbolculara taktik veren Sumudica'nın oyunculara prim vaadi ise futbolseverleri şaşırttı. Sumudica'nın futbolculara bu maçtan galip ayrılmaları halinde kendilerine cebinden prim vereceğini vurguladığı ve ''Bu maçı kazanın size cebimden prim vereceğim.'' dediği iddia edildi.

Haberin Devamı

GÖZYAŞLARIYLA AYRILDI

Gaziantep Futbol Kulübü ile yollarını ayıran Rumen teknik adam Marius Sumudica, şehirden ayrılmadan önce düzenlediği basın toplantısında gözyaşlarına hakim olamamıştı.

Tecrübeli teknik adam, ayrılık sürecini "Kimi kırdıysam, üzdüysem, tüm Gaziantep'ten ve Türkiye'den özür dilerim. Kimseyi incitmek istemezdim. Ben, söylediklerimden dolayı çok pişmanım" sözleriyle özetlemişti.

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" SADECE Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!