Sumudica çıldırdı, maça damga vurdu!

Güncelleme Tarihi:

Sumudica çıldırdı, maça damga vurdu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2021 17:49

Gaziantep teknik direktörü Marius Sumudica, Ankaragücü maçında hakem Alper Ulusoy'a itirazda bulununca sarı kart gördü. Rumen hoca gördüğü karttan sonra çok sinirlendi ve elindeki su şişesini yere fırlattı. Cezalı duruma düşen Sumudica, Sivasspor maçında tribünde yer alamayacak.

Haberin Devamı

Süper Lig'in 17. haftasında Gaziantep FK sahasında Ankaragücü ile karşılaştı. Ev sahibi Gaziantep'te teknik direktör Marius Sumudica'ya 25. dakikada hakem Alper Ulusoy tarafından sarı kart gösterildi.

Sumudica çıldırdı, maça damga vurdu

Gaziantep Kulübü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Teknik Direktörümüz Sumudica, rakip takımın yavaş hareketleri üzerine “Time” diye hakeme seslenmesi dolayısıyla sarı kart gördü!" ifadelerini kullandı.

Sarı kart görmesi sonrası çok sinirlenen Sumudica, elindeki su şişesini yere fırlattı. Cezalı duruma düşen Sumudica, Sivasspor maçında tribünde yer alamayacak.

Sumudica çıldırdı, maça damga vurdu

Haberin Devamı

"AĞZIMI MI BANTLAYAYIM?"
Maç sonrası konuşan Marius Sumudica, "Ağzımı mı bantlayayım? Sadece 'zaman' dedim. 4. hakem direkt hakemi çağırdı. Hiçbir hakaret yok. Ben anlamıyorum, gelip uyarırsın. Ben uyarıyorum, onlar beni kartla cezalandırıyorlar" ifadelerini kullandı.

Sumudica çıldırdı, maça damga vurdu


Sanal Oyunlar SADECE Misli.com'da! Oyun türünü seç, tahmini yap, tutarı belirle ve hemen oyna...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!