Stoch'lu Slavia Prag, kupanın favorisine karşı! iddaa'da öne çıkan...

Güncelleme Tarihi:

Stochlu Slavia Prag, kupanın favorisine karşı iddaada öne çıkan...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2019 14:49

Misli.com’da yer alan “Şampiyon Kim Olur?” oyununda 2,50’lik iddaa oranıyla şampiyonluğun en büyük favorisi olarak gösterilen Chelsea, aynı oyunda 30,00'luk iddaa oranıyla şampiyonluk için en az şans verilen Slavia Prag deplasmanına çıkıyor. İşte detaylar...

Haberin Devamı

SLAVIA PRAG

- Çek Cumhuriyeti temsilcisi önceki turda, ikinci uzatmanın son anlarında bulduğu golle, bu kupayı daha önce 5 kez kazanan Sevilla’yı kupanın dışına itti.

- Bu sezon Avrupa kupalarında iç sahada oynadığı 6 maçı da kaybetmeyen Slavia Prag, ligde şampiyonluğa koşarken, Çek Cumhuriyeti Kupası’nda yarı finalde. 

- 2’si Sevilla’ya karşı olmak üzere bu sezon toplamda 10 golü bulunan Tomas Soucek cezalı!

- Ayrıca, Genk ile oynadıkları maçta tribünden atılan maddeler ve tribünde yaşanan olaylar sebebiyle bu akşam tribünlerin bazı bölümlerine Slavia Prag seyircisi alınmayacak.

CHELSEA

- İngiltere Premier Ligi’nde deplasmanda aldığı yenilgiler sebebiyle zirvenin uzağında kalan Chelsea, son olarak evindeki Londra derbisinde, West Ham United’ı Hazard’ın 2 golüyle devirdi. 

Haberin Devamı

- Mavilerde sakatlığı bulunan sol bek Marcos Alonso, takımla birlikte Prag'a giden kafilede yer aldı. 

- Bu sezon Avrupa Ligi’nde sadece grup aşamasında 2 maçta kullanılan Eden Hazard’ın, 3 gün sonraki Liverpool ile oynanacak lig maçı düşünülerek dinlendirilmesi bekleniyor.

- Menajer Maurizio Sarri, her ne kadar birçok as oyuncusunu deplasmana götürse de; "5-6 değişiklik yapabiliriz. Maç saati karar vereceğim." açıklamasını yaptı.

BU İSTATİSTİKLERE DİKKAT!

- Chelsea, UEFA Avrupa Ligi’nde oynadığı son 13 maçının 12’sini kazandı. (MS 2)

- Chelsea’nin UEFA Avrupa Ligi’ndeki son 6 maçı da 2.5 Gol Üstü bitti. (ÜST)

- Maçın Alman hakemi Felix Zwayer’in bu sezon Avrupa kupalarında yönettiği 5 maçın 4’ünde her iki takım da gol buldu. (KG VAR) 

MİSLİ.COM ÜYELERİ GOLLÜ BİR MAÇ BEKLİYOR!

Misli.com’da günün en çok ilgi gösterilen maçlarından biri olan "Slavia Prag – Chelsea" mücadelesinde, bu maçı kuponlarına ekleyen üyelerin yarısı çeyrek final ilk mücadelesini konuk ekip Chelsea’nin 1,45’lik iddaa oranıyla kazanacağını ön görmüşler.

Misli.com üyelerinin bir kısmı da maçın gollü geçeceğini düşünerek 1,70’lik iddaa oranıyla 2.5 Gol Üstü ve 1,55’lik oranıyla Karşılıklı Gol Var tercihlerini kuponlara eklemişler.

MİSLİ.COM YAZARI MURAT FEVZİ TANIRLI NE DİYOR? 

Haberin Devamı

Önceki turda Sevilla'yı eleme başarısı göstererek adından söz ettiren Slavia Prag, ülkesinde de kupa ve ligde doludizgin yoluna devam ediyor. İki Sevilla maçını da izledim, gayet iyilerdi.

Chelsea'de ise özel adam Hazard başrolde ama Sarri, baskılara dayanamayıp Hudson Odoi ve Loftus Cheek gibi gençleri son 2 maçta oynatmak zorunda kaldı, gol yemeden kazandılar.

Ev sahibinde genç menajer Trpisovsky başarılı sezonu daha da taçlandırmak isteğinde. Sürpriz çıkabilecek maçlardan biri. Bu yüzden karşılıklı gol beklediğim bir maç. Sistem kuponlarında sürpriz düşünülmeli.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!