Spor Toto'da büyük ikramiye 100 milyon TL! Rekora koşuyor... İşte program

Güncelleme Tarihi:

Spor Totoda büyük ikramiye 100 milyon TL Rekora koşuyor... İşte program
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2024 12:59

Spor Toto’da geçen hafta 15 bilen çıkmayınca 23 milyon 296 bin TL bu haftaya devretti! Yeni haftada büyük ikramiyenin 100 milyon TL'ye ulaşması bekleniyor. İşte detaylar...

Haberin Devamı

İlandır

Spor Toto’nun 26. Hafta listesinde 15 bilen çıkmayınca tam 23 milyon 296 bin TL bu haftaya devretti. Eğer diğer hafta ikramiye çok fazla kişiye bölünmez ise 15 bilenlerin büyük meblağlar kazanması bekleniyor.

Beşiktaş, Trabzonspor ve PSG üzdü…

Spor Toto’nun 26. Hafta programında yer alan karşılaşmaların bazılarında sürprizlerin yaşanması ikramiyenin devretmesine neden oldu. Her ne kadar bu sezon istedikleri gibi bir sezon geçirmeseler de hem Beşiktaş hem de Trabzonspor sahadan puansız ayrılması genel beklentinin dışındaydı. Beşiktaş deplasmanda Sivasspor’a 1-0 kaybederken; Trabzonspor ise evinde Kasımpaşa’ya 3-2 kaybetti.

Bir sürpriz sonuç da Fransa Ligue 1’den geldi… Lider PSG, sahasında Brest ile karşılaştı. 2-0 öne geçtikleri maçta skoru koruyamayıp 2-2 berabere kaldılar.

Haberin Devamı

14 bilenler ceplerini doldurdu…

Sürpriz sonuçlara rağmen 24 kişi, 14 maç bilmeyi başardı. Büyük ikramiyeyi kıl payı kaçırsalar da 14 bilerek 313 bin 596 TL kazandılar.

Spor Totoda büyük ikramiye 100 milyon TL Rekora koşuyor... İşte program

İkramiye bu hafta 100 Milyon’a ulaşabilir!

Geçtiğimiz hafta 23 milyon 296 bin TL devreden Spor Toto’ya ilgi devrettikçe daha da artıyor. Birbirinden heyecanlı maçların yer aldığı programda 100 Milyon TL’ye varan oldukça büyük meblağlı bir ikramiye verileceği tahmin ediliyor. 

27. Hafta programında muhteşem maçlar var…

Süper Lig maçları ve Avrupa’nın büyük liglerinden 5 karşılaşmanın bulunduğu programda, zirve için kıyasıya mücadele veren Galatasaray ve Fenerbahçe’nin maçları yine heyecanla bekleniyor. Galatasaray bugün saat 20.00’de Samsunspor ile deplasmanda karşılaşacakken; Fenerbahçe ise yarın saat 19.00’da Antalyaspor deplasmanına konuk olacak.

Ayrıca bu hafta Süper Lig bir derbi mücadelesine de sahne olacak. Beşiktaş ve Trabzonspor, pazar günü saat 19.00’da Tüpraş Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak.

Avrupa’da da bu hafta sonu birbirinden çekişmeli maçlar oynanacak. Premier Lig’de Arsenal – Liverpool, La Liga’da Real Madrid – Atletico Madrid ve Serie A’da ise Inter – Juventus karşılaşmalarının heyecanı da yine Misli’de yaşanacak. Arsenal – Liverpool karşılaşması “Canlı Sohbet”; Real Madrid – Atletico Madrid ile Inter – Juventus mücadeleleri ise “Canlı İzle & Canlı Sohbet” seçenekleriyle Misli’de olacak.

Haberin Devamı

Spor Toto’da ilk maçlar bugün 17.00’de… İşte bu haftanın tam programı!

Spor Totoda büyük ikramiye 100 milyon TL Rekora koşuyor... İşte program

Spor Toto bugün saat 17.00’de oynanacak iki Süper Lig maçıyla açılışı yapacak.

Siz de Spor Toto heyecanını hemen Misli’ye üye olarak doyasına yaşayın! Misli’de Spor Toto karşılaşmaları ile ilgili yer alan detaylı istatistikleri ve yazar tahminlerini inceleyerek 15 bilenlerden biri siz olun!

Spor Totoda büyük ikramiye 100 milyon TL Rekora koşuyor... İşte program

Misli'den yeni üyelere koşulsuz 50 TL hediye! Hemen üye ol!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!