Son dakika: Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turu eşleşmeleri belli oldu! Beşiktaş'ın rakibi Sergen Yalçın...

Güncelleme Tarihi:

Son dakika: Ziraat Türkiye Kupasında son 16 turu eşleşmeleri belli oldu Beşiktaşın rakibi Sergen Yalçın...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2024 18:24

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 maçları için geri sayım başladı! Türkiye Kupası son 16 turu kura çekimi, TFF Riva Hasan Doğan Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Beşiktaş'ın rakibinin Sergen Yalçın yönetimindeki Antalyaspor olması ise dikkat çekti. İşte kura çekiminden detaylar...

Haberin Devamı

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turu kura çekimi, Türkiye Futbol Federasyonu Riva Hasan Doğan Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

İŞTE EŞLEŞMELER

Sivasspor - Konyaspor
Başakşehir - Hatayspor
Gençlerbirliği - Trabzonspor
Antalyaspor - Beşiktaş
Karagümrük - Samsunspor
Ankaragücü - Erzincanspor
Galatasaray - Bandırmaspor
Gaziantep FK - Fenerbahçe

BEŞİKTAŞ'IN RAKİBİ SERGEN YALÇIN!

Beşiktaş'ta görev yaptığı dönemde 1 Süper Lig ve 1 Türkiye Kupası sevinci yaşayan teknik direktör Sergen Yalçın, geçtiğimiz günlerde Antalyaspor'un başına getirilmişti.

Kırmıızı - beyazlılar, Türkiye Kupası son 16 turunda Beşiktaş ile eşleşti. Sergen Yalçın, ayrılığının ardından ilk kez Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek.

CENK ERGÜN: GALİBİYET ÇOK DEĞERLİ

Kura çekimi sonrası konuşan Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün: "Dünkü galibiyet çok değerli. Trabzonspor karşısında deplasmanda çarpıcı bir sonuç. Moralleri daha da yükseltti. Elimizde bir kadro var. Transfer mesajı vermekten ziyade, yoğun bir takvim var, benim burada vereceğim mesaj, bizi yalnız bırakmasınlar. Perşembe günü ben herkesi maça bekliyorum" dedi.

Haberin Devamı

NEVZAT KAYA: TARAFTARIMIZDAN ÖZÜR DİLİYORUZ

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Kaya ise "Bizim bu seneki hedefimiz kupa almak. Onun için bir bir turları geçip kupayı müzemize götürmek istiyoruz. Tüm takımlara başarılar diliyorum. Öncelikle dün akşam için camiamız ve taraftarımızdan özür diliyoruz. Gerçekten çok üzgünüz. Şu anda söyleyecek kelime bulamıyorum. Transfer için başkanımız ve yönetim kurulumuz çalışıyor" şeklinde konuştu.

İSMAİL AYDIN: SÜRPRİZ YAPABİLİRİZ

Türkiye Kupası’nda son 16 turuna yükseldikleri için çok mutlu olduklarını aktaran Bandırmaspor Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Aydın ise, “Çok güzide bir kulüple oynayacağız. Türkiye’nin en büyük kulüplerinden bir tanesiyle oynayacağız. Son 16’ya kaldık. Türkiye Kupası bizim için çok önemli. Tek maç eleme usulü olduğu için sürpriz yapabiliriz, sürprizlere açık olabiliriz. Ama elimizden gelen centilmence mücadeleyi yapacağız. Önemli olan sakatlıkların olmadığı, centilmen bir mücadele içerisinde olabilmek. Çok mutluyuz buraya kadar geldiğimiz için” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!