Son Dakika | Yılmaz Vural yoğun bakımdan çıktı! Doktoru ve eşi açıkladı..

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika | Yılmaz Vural yoğun bakımdan çıktı Doktoru ve eşi açıkladı..
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2020 14:06

Acıbadem Altunizade Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, Teknik Direktör Yılmaz Vural’ın sağlık durumuna ilişkin basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Acıbadem Altunizade Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, Teknik Direktör Yılmaz Vural’ın sağlık durumuna ilişkin basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Covid-19 tedavi sürecinin başarılı ilerlediğini ve Yılmaz Hoca’nın yoğun bakımdan çıkarak normal odaya alınacağını açıklayan Çuhadaroğlu, "Yılmaz hocamız bir süredir hastanemiz ve koronavirüs sebebiyle takibimizdeydi. Yattıktan 1-2 sonra solunum sıkıntısı çektiği için yoğun bakıma alıp entübe etmiştik. Bu süreç olumlu olarak gelişti ve kendisini 2 gün önce solunum cihazlarından ayırdık. 2 günlük takiplerimizde her şey yolunda gitti. Şu sıralarda da hocamızı normal odaya alıyoruz. Şu anda durumu gayet iyi. Yılmaz Vural'ın eşine ve ailesine de teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

"İLK BAŞTA GRİP ZANNETTİK"
Yılmaz Vural'ın eşi Seda Vural ise şunları söyledi:

"Çağlar hocama, ekibine ve yoğun bakımdaki tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. En baştan itibaren çok iyi bakıldı. Hepsinden Allah razı olsun. Sağlığı çok iyi, hepinize selam söyledi. Herkesin ilgisi ve duası için teşekkür ediyoruz. Çok duygusallaştı. Bana çok mutlu olduğunu ve ailenin çok önemli olduğunu söyledi. İlk başta Yılmaz'ı grip zannettik. Hastaneye gittik, testi negatif çıktı. Başka bir hastanede bir daha negatif çıktı. Buraya geldik pozitif çıktı. Hemen ciğerlerinde kovid belirtisi olup tedaviye başladılar. Ateşi düştü, sonra nefes sıkıntısı başladı. Şu an sağlığı çok yerinde."

Haberin Devamı

Futbol dünyasının renkli simalarından Yılmaz Vural, corona virüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 27 Kasım tarihinde oksijen ihtiyacının artması üzerine yoğun bakım alınmış, entübe edilmişti.

İlk sanal oyununa 10 TL hediye! Sadece Misli.com'da, hemen üye ol...

BAKMADAN GEÇME!