Son Dakika Transfer Haberi | Galatasaray'da Belhanda'ya eski takımı Nice talip oldu!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2020 09:42

Galatasaray'daki geleceği merak konusu olan Younes Belhanda'ya sürpriz bir talip çıktı. Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nice, Faslı yıldızın transferi için devreye girdi. 30 yaşındaki futbolcunun transfere sıcak baktığı ifade edildi.

Haberin Devamı

Transfer döneminin bitmesine kısa bir zaman kala Galatasaray'da hareketlilik yaşanıyor. Hedefteki isimlerle temaslarını sürdüren sarı-kırmızılı takımda bir yandan da mevcut oyuncularla ilgili kararlar alınıyor. Bazı oyuncularla yolları ayırıp maaş bütçesinde yer açmak isteyen Galatasaray yönetimi, aynı zamanda bonservis geliri elde edebileceği oyuncuları elden çıkarmanın hesaplarını yapıyor. Bu kapsamda sarı-kırmızılı takım Younes Belhanda'ya gelecek olan teklifleri değerlendirme kararı almıştı ve Faslı yıldıza sürpriz bir talip çıktı.

Belhanda'nın eski takımı Nice transferde devreye girdi ve 30 yaşındaki oyuncuyu yeniden kadrosuna katmak istiyor. 

Fenerbahçe derbisi sonrası, “Şimdilik Galatasaray’dayım ve elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğim” diyen Younes Belhanda, eski takımı Nice’le flört halinde... Kariyerinin en iyi sezonlarından birini geçirdiği Fransız temsilcisine, zirve mücadelesine katkıda bulunan Faslı yıldızın, yönetimin son kararını beklediği öğrenildi. Nice, Belhanda için 7 milyon Euro bonservis bedelini gözden çıkarırken, ödeme takvimi hazırlandığı ve paranın taksitler halinde transfer edilmesinin planlandığı belirtiliyor. Galatasaray Yönetimi ise son karar için Fatih Terim'e danışacak.

Haberin Devamı

FATİH TERİM'DEN ŞARTLI ONAY

Bu transferin onay sürecinde Fatih Terim’in üzerinde en hassasiyetle durduğu konu, Belhanda gittiğinde, yerine kimin veya kimlerin alınacağı. Terim, tüm anlaşmalar tamamlanmadan, Belhanda’nın gönderilmesine kesinlikle karşı. Eğer tecrübeli futbolcudan 7 milyon Euro gibi bir gelir elde edilirse, Galatasaray’da 2 orta saha ve 1 de kanat oyuncusu almak için operasyon başlatılacak.

BELHANDA TRANSFERE SICAK BAKIYOR

Younes Belhanda'nın eski takımına dönmeye sıcak baktığı ifade edildi.

Kaybeden tüm kuponlarına %3'e varan iade sadece Misli.com'da, hemen katıl!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!