Son dakika transfer haberi... Galatasaray'a kötü haber! Manchester City'de kaldı

Güncelleme Tarihi:

Son dakika transfer haberi... Galatasaraya kötü haber Manchester Cityde kaldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2021 12:32

Son dakika haberi... Manchester City ile sözleşmesi sona eren ve Galatasaray'ın da ilgilendiği 36 yaşındaki Fernandinho, kulübüyle olan sözleşmesini uzattı.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın da gündemine gelen Manchester City'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Fernandinho, kulübüyle olan sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.

İngiliz ekibinden yapılan açıklamada, 8 sezondur City forması giyen Fernandinho'nun kulübün başarılarında önemli rol oynadığı ve 8 sezonda kazanılan 12 kupada büyük pay sahibi olduğu vurgulandı.

İmzanın ardından konuşan Fernandinho, "Kafamda ve aklımda, burada yapacaklarımı henüz bitirmedim. İşte bu yüzden City'de 1 yıl daha kalmaya ve hedeflere ulaşmada takıma ve kulübe yardım etmeye karar verdim. Hala geliştireceğimiz ve ulaşacağımız hedefler var. Ve açıkçası, benim ve ailem için 1 yıl daha Manchester'da kalmak büyük keyif" ifadelerini kullandı.

Manchester City ile 4 Premier Lig, 6 Lig Kupası, 1 FA Cup ve 1 Community Shield kazanan Fernandinho, İngiliz ekibi ile toplamda 350 maça çıktı ve 24 gol atıp 31 asist yaptı.

Haberin Devamı

Misli.com'dan yeni üyelere özel kampanya! 100 TL oyna, 100 TL kazan, hemen katıl...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!