Son dakika: TFF açıkladı! Ali Palabıyık'a sezon sonuna kadar maç yok! Fenerbahçe ve Galatasaray tepkiliydi...

Güncelleme Tarihi:

Son dakika: TFF açıkladı Ali Palabıyıka sezon sonuna kadar maç yok Fenerbahçe ve Galatasaray tepkiliydi...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2023 20:09

Türkiye Futbol Federasyonu, geride kalan hafta 1. Lig'de Altınordu - Bandırmaspor maçını yöneten Ali Palabıyık'a sezon sonuna kdar maç verilmeyeceğini açıkladı. Palabıyık, Adana Demirspor - Fenerbahçe maçından 3 ay sonra ilk kez Altınodu - Bandırmaspor maçında görev yapmıştı.

Haberin Devamı

TFF, Spor Toto 1. Lig'de oynanan Altınordu - Bandırmaspor maçının hakemi Ali Palabıyık'a sezon sonuna kadar maç verilmeyeceğini açıkladı.

TFF'den yapılan açıklamada; "Spor Toto 1. Lig'in 35. haftasında 30.04.2023 günü oynanan Altınordu - Beyçimento Bandırmaspor müsabakasının hakem yönetimi ile ilgili teknik değerlendirme ve VAR kayıtları incelemesi sonucunda; müsabaka hakemine performans yetersizliği nedeniyle sezon sonuna kadar görev verilmemesi yönünde karar alınmıştır." ifadeleri kullanıltı.

ADANA DEMİRSPOR - FENERBAHÇE MAÇINDAN 3 AY SONRA İLK MAÇIYDI

Palabıyık, Altınordu - Bandırmaspor maçından önce en son Süper Lig'in 22. haftasında, 2 Ocak Pazartesi günü Adana Demirspor'un, evinde Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldığı müsabakayı yönetmiş ve maç bitiminde sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Jorge Jesus'a kırmızı kart göstermişti.

Haberin Devamı

Tecrübeli hakemin, söz konusu mücadeleden Altınordu - Bandırmaspor maçına kadar bir maça ataması yapılmamıştı.

GALATASARAY CEPHESÄ° DE TEPKÄ°LÄ°YDÄ°

Ali Palabıyık, 23 Ekim 2022 günü oynanan Galatasaray - Alanyaspor maçında da düdük çalmış ve verdiği kararlarla Sarı-kırmızılı camianın da tepkisini çekmişti. Palabıyık o maçtan sonra da bir süre görev alamamıştı.

BANDIRMASPOR: VAR KAYITLARI AÇIKLANSIN

1. Lig'de geride kalan hafta oynanan ve 3-3 biten Altınordu - Bandırmaspor maçında verdiği penaltı kararı çok konuşulan Ali Palabıyık'a Bandırmaspor da büyük tepki göstermişti.

Maçın ardından yazılı bir açıklama yapan Bandırmaspor, VAR kayıtlarının açıklanmasını talep etmişti.

Â

Son dakika: TFF açıkladı Ali Palabıyıka sezon sonuna kadar maç yok Fenerbahçe ve Galatasaray tepkiliydi...

KARAR SONRASI BANDIRMASPOR: MİLYONLARIN VİCDANINI RAHATLATIN, MAÇI TEKRARLATIN

1. Lig ekibi Bandırmaspor, TFF'nin Ali Palabıyık kararının ardından Altınordu maçının tekrar edilmesini veya hatanın yapıldığı 81. dakikadan itibaren yeniden oynanmasını talep etti.

Â

Son dakika: TFF açıkladı Ali Palabıyıka sezon sonuna kadar maç yok Fenerbahçe ve Galatasaray tepkiliydi...

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!