Son Dakika | Sercan Yıldırım'dan sürpriz hamle! Futbol akademisi açtı

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika | Sercan Yıldırımdan sürpriz hamle Futbol akademisi açtı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2020 14:17

Bir süredir futboldan kopan Sercan Yıldırım, Bursa Nilüfer Belediyespor bünyesinde kendi adını taşıyan bir futbol akademisi açtı.

Haberin Devamı

Sercan Yıldırım, Bursa Nilüfer Belediyespor bünyesinde kendi adını taşıyan bir futbol akademisi açtı.

Survivor yarışmasıyla dikkatleri üzerine toplayan Yıldırım, son olarak Karagümrükspor'da oynarken buradaki kariyerini noktaladı.

Daha sonra adanın yolunu tutan Sercan Yıldırım, futbola ve Bursa'ya sevgisini bu şekilde göstermiş oldu.

Bugüne kadar yeşil sahalarda, Bursaspor'da ve Milli Takım'da edindiği tüm tecrübeleri, Bursa'daki çocuklara aktarmayı hedeflediğini belirten Sercan Yıldırım da, "Bugüne kadar hep futbolcu Sercan Yıldırım olarak karşınızdaydım. Artık futbolun eğitim tarafına da bu harika proje ile adım atmış bulunmaktayım" dedi.

Çalışmaları büyük bir hassasiyet ve titizlikle sürdürdüklerini ifade eden Yıldırım, "İşin içinde çocuklar olduğu için gerçekten çok titiz bir şekilde çalışmalarımızı sürdürdük. Hem genel koordinatörümüz Serhat Bingöl hem de teknik sorumlumuz Osman Aktaş ile birlikte 2 aydır sabah akşam bu projenin üzerinde çalışıyoruz. Akademi sanki yarın başlayacakmış gibi hazırız. Bu akademideki en temel amacımız, şehrimizde başarılı sporcular yetiştirmek olacak. Tam anlamıyla bir akademi olacağız. Sağlık sponsorumuz olan Medicana Bursa Hastanesi ile de, çocuklarımıza düzenli olarak beslenme uzmanı ve çocuk psikolojisi ile ilgili eğitimlerimiz olacak. Üst düzey tesisler ve eğitim ile önce Bursaspor'a, sonra da Türk futboluna futbolcular yetiştireceğiz. Bütün Bursa halkına gönül rahatlığıyla çocuklarını bize emanet etmelerini rica ediyorum. Herkesi davet ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

 

Haberin Devamı

"Sanal Oyunlar" ilk defa ve sadece Misli.com'da! Hemen oyna...

BAKMADAN GEÇME!