Son Dakika: Kulüpler Birliği'nden yayıncı kuruluş açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Kulüpler Birliğinden yayıncı kuruluş açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2022 16:28

Kulüpler Birliği, yayıncı kuruluş beIN SPORTS'un mevcut rakamla önümüzdeki sezon da devam edilmesi teklifini reddettiği iddialarını yalanladı.

Haberin Devamı

İŞTE O AÇIKLAMA

20 Ocak 2020 tarihinde Fanatik gazetesinde çıkan "Kulüpler Birliği'nin yenin ihalesi için 'Mevcut rakamla önümüzdeki sezon da devam edelim' teklifine Bein Sports'tan ret yanıtı geldi" içerikli haber kesinlikle doğruları yansıtmamaktadır.


Türkiye Futbol Federasyonu'nun daveti üzerine gerçekleştirilen, yayıncı kuruluş ve kulüp temsilcilerimzin yer aldığı kahvaltıda, yayıncı kuruluşun uzatma talebine istinaden Kulüpler Birliği Vakfı bir toplantı gerçekleştirerek konuyu değerlendirmiştir.

Öncelikle belirtmeliyiz ki yayıncı kuruluşun muhatabı yasalar gereği Türkiye Futbol Federasyonu'dur. Kulüpler Birliği olarak misyonumuz, tüm iyi niyetimizle Türkiye Futbol Federasyonu'na gerek MHK çalışmalarında ve gerekse devam etmekte olan yeni yayın ihalesi çalışmalarında, "Korsan Yayınla Mücadele Yasası'nın çıktığı şu günlerde kulüplerimizin artan beklenti ve taleplerini aktarmaktır. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bu amaçlarla oluşturulan komisyonlarda yer alan Kulüpler Birliği, haberde olduğu gibi yayıncı kuruluşa herhangi bir teklifte bulunmamış, bununla beraber "mevcut rakamla devam etme" gibi bir içerikle uzaktan yakından ilgisi olmayan beklentilerini Türkiye Futbol Federasyonu ile paylaşmıştır. Kamuoyunun bilgisine arz ederiz. Saygılarımızla.

Haberin Devamı

Son Dakika: Kulüpler Birliğinden yayıncı kuruluş açıklaması

BAKMADAN GEÇME!