Son Dakika | Hugo Rodallega depremi! Rest...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika | Hugo Rodallega depremi Rest...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2020 09:57

Trabzonspor’dan bedelsiz olarak Denizlispor’a katılan Hugo Rodallega, kariyerine Denizlispor’da devam ederken, kulübüyle geçtiğimiz günlerde bir sıkıntı yaşadı.

Haberin Devamı

Sezon başında Trabzonspor’dan bedelsiz olarak Denizlispor’a katılan Hugo Rodallega, Süper Lig’in en tecrübeli golcüleri arasında. 34 yaşındaki futbolcu, kariyerine Denizlispor’da devam ederken, kulübüyle geçtiğimiz günlerde bir sıkıntı yaşadı.

HERKES NEGATİF ÇIKTI AMA RODALLEGA HALA TEDİRGİN

Geçtiğimiz günlerde koronavirüs nedeniyle test yaptıran Denizlispor Kulübü, yapılan tetkiklerin ardından hiçbir oyuncusunda ve teknik ekibinde sonucun pozitif çıkmadığını açıklamıştı ve müjdeli haberi vermişti.

Asist Analiz'in haberine göre; Koronavirüs arasından sonra ilk kez 3 gün önce takım antrenmanlarına başlayan Ege ekibinde, takımın Kolombiyalı golcüsü Rodallega; kulübe rest çekti. Koronavirüs nedeniyle sıkıntı yaratan 34 yaşındaki golcü, Denizlispor’un ilk idmanına katılmadı. Yönetim futbolcuyu zar zor ikna etse de Rodallega ikinci antrenmanda sadece düz koşu yapmak koşuluyla idmana çıktı. Oldukça tedirgin olduğu öğrenilen tecrübeli golcü için yöneticiler; oyuncuya bu telaşını atması için moral veriyor.

Haberin Devamı

Bu sezon Denizlispor’da 23 resmi maça çıkan Rodallega, bu karşılaşmalarda 6 gol ve 1 asistlik performans gösterdi.

 


Süper Piyango biletinizi almak için hemen buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!