Son dakika: Gedson Fernandes resmen Beşiktaş'ta

Güncelleme Tarihi:

Son dakika: Gedson Fernandes resmen Beşiktaşta
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2022 19:08

Beşiktaş, 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Gedson Fernandes'i kadrosuna kattığını açıkladı. Siyah beyazlılar, Portekizli yıldızla 4+1 yıllık sözleşmeye imza attı.

Haberin Devamı

Beşiktaş, daha önce anlaşmaya vardığı Gedson Fernandes'i kadrosuna kattığını açıkladı.

Beşiktaş, Gedson Fernandes transferini video ile açıklarken "Zarif, sağlam, estetik..." notu düşüldü.

Yayımlanan videoda resim yapan ve keman çalan Portekizli oyuncu, geçen sezon Çaykur Rizespor formasıyla Galatasaray'a attığı gol anını resmetti.

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Beşiktaş'ın 3 Şubat 2022 tarihinde transfer sürecinin tamamlandığını KAP’a bildirdiği Gedson Fernandes ile Vodafone Park’ta bir araya geldi.

Ceyhun Kazancı, Beşiktaş ile 4+1 yıllık sözleşme imzalayan Gedson Fernandes’e Beşiktaş formasıyla başarı diledi.

Siyah beyazlı taraftarları mutlu etmek istediğini ifade eden Gedson Fernandes, Beşiktaş'a transferiyle ilgili olarak şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Kendimi çok iyi hissediyorum. Uzun süredir buraya gelmek istiyordum ve sonunda buradayım. Buradaki her anımın keyfini çıkarmak istiyorum. Takımıma yardımcı olmak, taraftarlarımızı mutlu etmek için buradayım. Her zamanki gibi forma numarası olarak 83’ü tercih edeceğim, onu değiştiremem. Beşiktaş taraftarını göreceğim için çok heyecanlıyım. Umarım her zaman olduğu gibi bu sezon da taraftarlarımız takımımızı desteklemeye devam ederler. Beşiktaş formasıyla kazanabileceğimiz her şeyi kazanmak istiyorum. Türkçe öğrenmek istiyorum çünkü benim için çok önemli olduğunu düşünüyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!