Son Dakika: Galatasaray'dan transferde büyük sürpriz! PSG'nin yıldızı...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Galatasaraydan transferde büyük sürpriz PSGnin yıldızı...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2021 14:50

Galatasaray'da son dakika transfer gelişmesi... Sol bek arayışlarını sürdüren Galatasaray'da sürpriz Layvin Kurzawa gelişmesi yaşandı. Sarı-kırmızılılar, PSG'nin 28 yaşındaki yıldızı için kulübüyle anlaşmaya vardı.

Haberin Devamı

Spor Arena Dış Haber - Marcelo Saracchi'nin takımdan ayrılmasının ardından sol bek arayışlarına hız veren Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı.

Alex Moreno, Alioski, Mario Rui ve Patrick van Aanholt gibi isimlerle görüşmeler yapan sarı-kırmızılılar bu kez rotasını Fransa'ya çevirdi.

ANLAŞMA SAĞLANDI

Fransız RMC Sport'un haberine göre Galatasaray, PSG'nin başarılı futbolcusu Layvin Kurzawa transferi için önemli mesafe kat etti. Sergio Ramos, Achraf Hakimi gibi isimlerle kadrosunu güçlendirmesine karşın fazla maaş yükü nedeniyle bazı isimlerle yollarını ayırmak isteyen PSG'yle görüşmelerini sürdüren sarı-kırmızılıların oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya vardığı belirtildi.

PSG TAMAM, KURZAWA'NIN YANITI BEKLENECEK

Kurzawa'yı satın alma opsiyonlu kiralamak isteyen Galatasaray'ın PSG'yle anlaşmaya varırken Kurzawa ile henüz ilerleme kaydedilmediği belirtildi. Kulübüyle anlaşmaya varan sarı kırmızılılar oyuncunun kararını bekleyecek. Sarı-kırmızılıların PSV ile oynanacak Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı öncesinde bu transferi bitirmek istediği, haberde yer alan bir diğer bilgi oldu.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıl PSG ile olan sözleşmesini 2024'e kadar uzatan 28 yaşındaki Kurzawa, geçen sezon 27 maçta 1 gol atıp 2 de asist yaptı.

Hemen Misli.com'a gel, 7 farklı oyun seçeneğiyle sanal bahis oyna...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!