Son Dakika: Galatasaray Tete transferini bitirdi! Rams Park'a geldi ve işte sözleşme detayları...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Galatasaray Tete transferini bitirdi Rams Parka geldi ve işte sözleşme detayları...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2023 17:57

Galatasaray, Brezilyalı kanat oyuncusu Tete'yi sağlık kontrolünden geçirdi. 23 yaşındaki futbolcu sözleşmeye imza atmak için Rams Park'a giriş yapmıştı. 4+1 yıllık sözleşmeyi imzalayacak yıldız ismin transferinin kısa süre içinde açıklanması bekleniyor. Tete'nin alacağı imza parası ve maaşı da belli oldu.

Haberin Devamı

Galatasaray, Tete transferinde mutlu sona yaklaşıyor. Sarı-Kırmızılılar, yıldız oyuncuyu renklerine bağlamaya hazırlanıyor.

Son şampiyon, Shakhtar Donetsk forması giyen ve kontratı 31 Aralık’ta sona erecek olan 23 yaşındaki Brezilyalı oyuncuyu bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katıyor.

HUKUKİ PROBLEM YOK

Rusya-Ukrayna arasındaki savaş nedeniyle FIFA’nın verdiği izinle kontratını feshetme hakkı bulunan genç yıldız hakkında yapılan hukuki soruşturma neticesinde, ortada herhangi bir sorun olmadığı tespit edildi.

 

ERDEN TİMUR İŞİ BODRUM'DA BİTİRDİ!

Fanatik'in haberine göre; ilk olarak menajeriyle birlikte Bodrum’da bir otele yerleşen Tete, burada tatil yaparken birçok takımla görüştü. Ancak Galatasaray’ın transfer operasyonlarını yürüten Erden Timur’un, “Ailemle 2 günlük tatile gidiyorum” dediği Bodrum’da sessiz sedasız Tete ile anlaştığı, oyuncunun İstanbul’a geldikten sonraki sürecin tamamen kontrat feshiyle ilgili hukuki araştırmayla geçtiği kaydedildi.

Haberin Devamı

İMZA ÜCRETİ VE MAAŞI BELLİ OLDU

Sarı-kırmızılı kulüpten yıllık 2.8 milyon Euro kazanacak Brezilyalı oyuncu, 3 milyon Euro da imza parası alacak. Galatasaray, Tete'ye imza parasını 2.5 yılda ödeyecek.

YARIN RESMEN AÇIKLANACAK

Galatasaray, Brezilyalı kanat oyuncusu Tete'yi sağlık kontrolünden geçirdi. 23 yaşındaki futbolcu bugün öğleden sonra Rams Park'a giriş yapmıştı. Tete'nin bugün resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. Transfer ise yarın açıklanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!