Son dakika: Galatasaray, Haris Seferovic'i KAP'a bildirdi

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2022 21:36

Transfere hız kesmeden devam eden Galatasaray, kiralık olarak anlaşma sağladığı Haris Seferovic'i KAP'a bildirirken oyuncu İstanbul'a geldi.

Haberin Devamı

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, Haris Seferovic için Benfica ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

İsviçreli oyuncuyu taşımak için Portekiz’den havalanan özel uçak, TSİ 00.15 dolaylarında Atatürk Havalimanı’na iniş yaptı. Genel Havacılık Terminali’nden çıkış yapan santrforu çok sayıda taraftar karşıladı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, golcü oyuncu lehine tezahüratlarda bulunurken, Seferovic de sarı-kırmızılı taraftarları selamladı.

"BURAYA GELDİĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

Havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İsviçreli oyuncu, "Buraya geldiğim için çok mutluyum. Birçok taraftar gecenin bu saatinde beni karşılamak için buraya geldi. Bundan dolayı ayrıca mutluyum. Şimdi çalışma ve iyi bir sezon geçirme zamanı" dedi.

Haberin Devamı

Seferovic, hakkında çıkan sakatlık haberleriyle ilgili olarak gelen bir soruya ise "Geçen yıl sakatlığım vardı ama bu sezon kendimi gayet iyi ve fit hissediyorum. Şu anda bir sakatlık durumum söz konusu değil" şeklinde cevap verdi.

İsviçreli oyuncu, kulüp yetkilileriyle birlikte kendisini bekleyen araca binerek havalimanından ayrıldı. 30 yaşındaki oyuncunun sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeyi imzalaması ve sarı-kırmızılı kulübün transferi resmi olarak açıklaması bekleniyor.

15 MAÇ OYNARSA SATIN ALINACAK

Benfica’dan Boşnak asıllı İsviçreli oyuncu Haris Seferovic’i satın alma opsiyonuyla kiralayan sarı kırmızılılar, Leo Dubois ve Florian Grillitsch'in ise bonservislerini alacak.

Anlaşmaya göre Seferovic, Galatasaray formasıyla 15 maça çıkması durumunda 3.5 milyon Euro'ya bonservisi alınacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!