Son Dakika: Fenerbahçe Beko'da Jan Vesely dönemi sona erdi! Resmi açıklama...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Fenerbahçe Bekoda Jan Vesely dönemi sona erdi Resmi açıklama...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2022 15:38

Fenerbahçe Beko'da Jan Vesely, sarı lacivertli kulüpten ayrıldığını açıkladı. 8 yıllık Fenerbahçe kariyerini noktaladığını bizzat duyuran başarılı oyuncu, sarı lacivertli taraftarlara teşekkür etti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Beko'da Jan Vesely, 8 yıldır formasını giydiği sarı lacivertli kulüpten ayrıldığını duyurdu.

Dimitris Itoudis'in imza töreninin ardından kişisel sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan yıldız oyuncu, 8 yıllık Fenerbahçe kariyerini noktaladığını açıkladı ve taraftarlara teşekkür etti.

İŞTE O PAYLAŞIM

Sevgili Fenerbahçe ailesi,

Benim için bu cümleleri yazmak çok zor. Beraber geçen sekiz yılın ardından yolculuğumuz sona eriyor. Burada ben ve aileme evimdeymiş gibi hissettirdiğiniz için teşekkür ederim. Hayatımdaki en önemli olayların hepsi İstanbul’da yaşandı. Burada evlendim, oğlum burada doğdu, siz, dünyanın en harika taraftarları, önünde EuroLeague’i şampiyonu olduk. Hepinizin çok sevdiği bu forma için, burada olduğum sürece aşık olduğum forma için kanımı, terimi ve gözyaşımı feda etmek benim için bir onurdu. Fenerbahçe her zaman kalbimin derinliklerinde yer edinecek. Bir gün Türkiye’ye geri gelmeyi sabırsızlıkla bekliyorum çünkü İstanbul ve Fenerbahçe, her zaman benim evim olacak.

Haberin Devamı

Her şey için teşekkürler, yakında görüşmek üzere.

VESELY'DEN SONRA KULÜP PAYLAŞTI

Fenerbahçe Beko ise "Formamıza iz bırakanlar unutulmazlar… Jan Vesely’e Sonsuz Teşekkürlerimizle." paylaşımıyla yıldız oyuncuya veda etti. Sarı lacivertli kulüp daha sonra detaylı bir ayrılık açıklaması yayınladı.

FENERBAHÇE BEKO'NUN AÇIKLAMASI

2014-15 sezonundan bu yana formamızı giyen ve bu süreçte elde ettiğimiz tarihi başarıların en önemli mimarlarından biri olan Jan Vesely ile yollarımız ayrılmıştır.

Değerli sporcumuz, sona eren sözleşmesinin yenilenmesi için uzun süredir devam eden görüşmelerin ardından kariyerinde yeni bir maceraya atılmak istediğini Kulübümüze iletmiştir.

Formamızı giydiği süre boyunca takım kimliğimizin en önemli parçalarından biri olan ve Fenerbahçe Beko’nun sembol isimlerinden biri haline gelen Jan Vesely, adını Fenerbahçe basketbol tarihine altın harflerle yazdırmıştır.

Kıymetli sporcumuzun Fenerbahçe basketboluna yaptığı katkılar, camiamız tarafından hiçbir zaman unutulmayacak ve Ülker Spor ve Etkinlik Salonu, Vesely’i her zaman en içten şekilde ağırlamaya devam edecektir.

Fenerbahçe basketbolunun unutulmazları arasındaki yerini çoktan almış olan Jan Vesely’e, Kulübümüze katkıları için teşekkür eder, kariyerinin yeni sayfası için kendisine başarılar dileriz.

Jan Vesely, unutma ki formamıza iz bırakanlar unutulmazlar…

Fenerbahçe Spor Kulübü

Haberin Devamı

Son Dakika: Fenerbahçe Bekoda Jan Vesely dönemi sona erdi Resmi açıklama...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!