Son dakika Beşiktaş transfer haberleri | "Bruno Varela, Beşiktaş'a giderse çok iyi olur"

Güncelleme Tarihi:

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri | Bruno Varela, Beşiktaşa giderse çok iyi olur
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2020 09:55

Loris Karius'un yerine kaleci arayan Beşiktaş'ın gündemine Benfica'nın kalecisi Bruno Varela geldi. Varela'nın Vitoria Setubal'de antrenörlüğünü yapan Carlos Ribeiro, 25 yaşındaki kaleciyi ve olası transferini konuştu.

Haberin Devamı

Portekiz basınına konuşan Riberio, “Şu anda biraz kötü bir dönemden geçiyor çünkü çok fazla oynayamadı. Beşiktaş'a gider ve oynarsa, geleceği açısından çok iyi olur. Oynarsa daha da büyür. Oynayacağı ve gelişeceği bir kulübe gitmek onun için çok yararlı olacak." dedi.

"BENFICA'DA İŞLER ONUN İÇİN İYİ GİTMEDİ"
Riberio son olarak şu ifadeleri kullandı:

"Varela'nın önünde bir seçim yolu var. 'Eğer Beşiktaş için oynarsam, tıpkı Vitoria'da olduğu gibi çabucak milli takıma çağrılacağıma inanıyorum.' diye düşünüyor. Vitoria'dayken harika bir sezon geçirmiş, bize çok puan kazandırmıştı. Benfica'da işler onun için iyi gitmedi."

BRUNO VARELA'NIN PERFORMANSI
Benfica ile 2022'ye kadar sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki Portekizli kaleci Varela, bu sezon kiralık olarak transfer olduğu Ajax'ta şans bulmakta oldukça zorlandı.

Haberin Devamı

Onana'nın arkasında bekleyen Varela, ligde sadece 1 maçta forma giydi. 2-1 kaybedilen Groningen maçında oynayan Bruno Varela, kupada da 1 maçta şans buldu ve kalesini gole kapattı. (Ajansspor)


Belarus Ligi’ne Özel Canlı İddaa kaybına %10’a varan iade Misli.com'da, katılmak için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!