Son Dakika: Başakşehir'de Emre Belözoğlu ile yola devam! Kulüpten paylaşım...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Başakşehirde Emre Belözoğlu ile yola devam Kulüpten paylaşım...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2023 16:07

Başakşehir'de yeni sezonda göreve devam edip etmeyeceği yönünde belirsizlikler olduğu ileri sürülen Emre Belözoğlu ile ilgili açıklama geldi.

Haberin Devamı

Başakşehir, teknik direktör Emre Belözoğlu ile yeni sezon planlamalarına başlandığını açıkladı.

'BAŞKANLA GÖRÜŞMEDEN KARAR ALMAM' DEMİŞTİ

İstanbul ekibinde geleceği hakkında Ziraat Türkiye Kupası final maçında konuşan Emre Belözoğlu, "Başakşehir'de bildiğim kadarıyla 1 sene daha mukavelem var. Ben Başakşehir'de kontratları imzalarken hiç bakmıyorum. Ben buradayım. Göksel Gümüşdağ başkanımızla çok yakın bir ilişkim var. Ben başkanla konuşmadan futbolcuyken de karar almadım. Teknik adamıyım şu an. Onla konuşmadan karar almam. Hedefim, Avrupa'da teknik direktörlük yapmak. Bazı takımlarla adım geçiyor, bunlar yalan. Bir takımı çalıştırırken bunu yapmam. 1 sene daha mukavelem var. Kimseyle konuşmadan bir şey demem" demişti.

BAŞAKŞEHİR'DEN AÇIKLAMA

42 yaşındaki teknik adamın kararı merak edilirken Başakşehir, "Başkanımız Göksel Gümüşdağ, Yönetim Kurulumuz ve Teknik Direktörümüz Emre Belözoğlu; 2023-2024 sezonunun planlaması ve gerçekleştirilecek transferler için toplantıda bir araya geldiler." ifadelerinin yer aldığı bir paylaşım yaptı.

Haberin Devamı

CANER ERKİN VE ADNAN JANUZAJ'A VEDA

Başakşehir, Emre Belözoğlu paylaşımının ardından iki futbolcuya veda etti. Kulüpten yapılan açıklamalarda sözleşmeleri sona eren Caner Erkin ve Adnan Januzaj'ın takımdan ayrıldıkları ifade edildi.

Fenerbahçe maçının ilk yarısında oyundan alındıktan sonra formasını çıkarıp yere atan ve Emre Belözoğlu'na tepki gösteren Caner Erkin'in ayrılık açıklaması 'Kamuoyuna bilgilendirme' başlığıyla duyurulurken Adnan Januzaj açıklaması 'Teşekkürlerimizle' başlığıyla yayınlandı.

BAKMADAN GEÇME!