Son dakika: Ankaragücü Galatasaray'dan Emre Kılınç ve Taylan Antalyalı'yı transfer etti

Güncelleme Tarihi:

Son dakika: Ankaragücü Galatasaraydan Emre Kılınç ve Taylan Antalyalıyı transfer etti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2022 22:51

Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü, transferin son gününde Galatasaray'dan Taylan Antalyalı ve Emre Kılınç'ı kiralık olarak kadrosuna kattığını duyurdu.

Haberin Devamı

Transferin son günlerinde bombaları patlatan Galatasaray'da ayrılıklar başladı. Emre Kılınç ve Taylan Antalyalı kiralık olarak Ankaragücü'ne transfer oldu. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamalarda şu ifadeler kullanıldı; 

Kulübümüz, başarılı oyuncu Emre Kılınç ve kulübü Galatasaray ile 1 yıllık geçici transferi konusunda anlaşma imzaladı ve transfer çalışmalarını sürdürdü.

Kulübümüz, başarılı orta saha oyuncusu Taylan Antalyalı ve kulübü Galatasaray ile 1 yıllık geçici transferi konusunda anlaşma imzaladı ve transfer çalışmalarını sürdürdü.

2020 yazında BB Erzurumspor'dan Galatasaray'a gelen Taylan Antalyalı 102 maçta görev yapıp 2 gol ve 9 asistle mücadele etti. 2020 yazında Sivasspor'dan ayrılan ve bedelsiz olarak Galatasaray'a transfer olan Emre Kılınç, Sarı-kırmızılı formayla 80 maça çıkıp 9 gol ve 8 asistle oynadı.

Haberin Devamı

İŞTE GALATASARAY'IN AÇIKLAMALARI

Profesyonel futbolcumuz Emre Kılınç’ın 2022-2023 sezonu için bedelsiz geçici transferi konusunda MKE Ankaragücü Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre futbolcunun ücretlerinin tamamı MKE Ankaragücü Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından ödenecektir

Profesyonel futbolcumuz Taylan Antalyalı’nın 2022-2023 sezonu için bedelsiz geçici transferi konusunda MKE Ankaragücü Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ile anlaşılmıştır. Buna göre futbolcunun ücretlerinin tamamı MKE Ankaragücü Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından ödenecektir.

GÖKHAN AKKAN DA İMZALADI

Ankaragücü ayrıca Çaykur Rizespor'dan kaleci Gökhan Akkan'ın da 1 yıllığına kiralık olarak kadroya katıldığını duyurdu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!