Sivasspor'da Yatabare ve Caicedo ile yollar ayrıldı

Güncelleme Tarihi:

Sivassporda Yatabare ve Caicedo ile yollar ayrıldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2023 12:34

Süper Lig ekibi Sivasspor'da Mustapha Yatabare ve Jordy Caicedo ile yollar ayrıldı.

Haberin Devamı

Sivasspor, Mustapha Yatabare ve Jordy Caicedo için teşekkür açıklamaları yaptı.

Yaşadığımız her anı çok güzel ve çok özeldi. Teşekkürler Mustapha Yatabare. Kendisine bugüne kadarki hizmetleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

2022-23 sezonu devre arası transfer döneminde kiralık olarak kadromuza kattığımız Jordy Caicedo'nun sözleşmesi sona ermiştir.Caicedo'ya bugüne kadar kulübümüze yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol hayatında başarılar dileriz.

YATABARE'DEN VEDA MESAJI

MKE Ankaragücü ile anlaşan 37 yaşındaki orta saha oyuncusu, Sivasspor ile ilgili paylaştığı fotoğrafa; “Sevgili Sivaslılar, sizlerle geçen bu dört muhteşem yıl için en derin şükranlarımı sunuyorum. Birlikte büyülü anlar yaşadık ve biraz karmaşık bir final sezonuna rağmen her an için şükrediyorum. Kulübe, başkana, hocaya, takım arkadaşlarıma ve yöneticilere özellikle teşekkürlerimi sunuyorum. Bu kulübün ayrılmaz bir parçası olan herkese, yaptığınız her şey için teşekkür ederiz. Bu yıllarda bana verdiğiniz sevgi ve destek için sonsuz minnettarım. Her şeyin gönlünce olmasını ve bol başarılar dilerim. Kırmızı-beyaz, seni derin bir sevgiyle uğurluyorum. İyi şanslar ve tekrar teşekkür ederim” notunu ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!