Sivasspor-Slavia Prag maçı için geri sayım... Sivasspor-Slavia Prag maçı ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Sivasspor-Slavia Prag maçı için geri sayım... Sivasspor-Slavia Prag maçı ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2022 17:50

UEFA Avrupa Konferans Ligi gruplarının ilk hafta maçında Sivasspor, Çekya temsilcisi Slavia Prag ile karşılaşacak. Sivas 4 Eylül Stadyumu'ndaki mücadelede Hırvat hakem Fran Jovic düdük çalacak. Jovic'in yardımcılıklarını Hrvoje Radic ve Luka Pusic yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Mario Zebec olacak. Peki, Sivasspor-Slavia Prag maçı ne zaman?

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Konferans Ligi grupları ilk haftasında Sivasspor ile Slavia Prag arasında 8 Eylül Perşembe günü oynanacak karşılaşmayı Hırvat hakem Fran Jovic yönetecek. İşte, müsabakadan ayrıntılar...

Sivasspor ile Slavia Prag, 8 Eylül Perşembe günü saat 22.00'de UEFA Avrupa Konferans Ligi G grubu ilk hafta maçında Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda karşılaşacak. Mücadele öncesi iki takımın da programı belli oldu.

Çekya ekibi Slavia Prag'ı taşıyan uçak yarın saat 21.35'te Sivas Nuri Demirağ Havaalanı'na iniş yapacak.

7 Eylül Çarşamba günü saat 12.00'de ise Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ile Yunan futbolcu Charis Charisis maçın oynanacağı Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda basın toplantısı düzenleyecek. Kırmızı-beyazlı ekip kulüp tesislerinde saat 17.00'de basına ilk 15 dakikası açık antrenmanla maçın hazırlıklarını tamamlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!