Sivasspor Başkanı Otyakmaz, yeni genel kurulda aday olmayacağını açıkladı

Güncelleme Tarihi:

Sivasspor Başkanı Otyakmaz, yeni genel kurulda aday olmayacağını açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2023 23:20

Spor Toto Süper Lig’in 36. haftasında Sivasspor sahasında Konyaspor’u 1-0 mağlup ederek ligde kalmayı garantiledi. Sivasspor’da Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz karşılaşmanın ardından stadyum çıkışında gazetecilere açıklamada bulundu.

Haberin Devamı

Otyakmaz, “İnişli çıkışlı bir sezon geçirdik. Hem ülkemizi Avrupa’da temsil ettik. Orada da inişli çıkışlı maçlar oynadık. Konferans Ligi’nden gruplardan çıkarak ülkemize önemli puanlar kazandırdık. Daha sonra ilerleme şansımız varken de avantajımızı iyi değerlendiremeyip orada elendik. Bu zor karşılaşmaları idare ederken içerideki karşılaşmaları da biraz ihmal ettik. Sivasspor öyle sıkıntıları yaşayacak bir kulüp olmamasına rağmen bu noktaya kadar geldik. Özellikle iç sahadaki karşılaşmalarda almış olduğumuz başarısız sonuçlar bizi bu noktaya getirdi. Bugün arzu ettiğimiz futbolu oynayamadık. Şanslı bir golle kazanıp skoru korumasını bildik. Bu sezonu da böylede geçirmiş olduk. Gerçek taraftarımıza armağan olsun” dedi.

“Ben aday değilim”

Bir gazetecinin, “Genel kurulda tekrar aday olacak mısınız?” şeklindeki sorusuna Otyakmaz, “Biz genel kurul kararı aldık. Yeni yönetim adaylarını bekliyoruz. Güzel bir projeyle güzel bir yönetim oluşur. Biz de onlara destek veririz, inşallah takımımızı eskisi gibi şaşalı günlere getiririz. Ben şu anda aday değilim. Mutlaka Sivasspor’a başkan olma hayali güden çok sayıda iş adamımız vardır. Mutlaka onlar gerekeni yapacaktır. Biz gerçekten yorulduk. İnşallah güzel bir yönetim oluşur. Çıkacak yönetime destek olma sözü vereceğiz” yanıtını verdi.

BAKMADAN GEÇME!