Sertaç Komsuoğlu kimdir? Fenerbahçe Beko artık Sertaç Komsuoğlu'na emanet

Güncelleme Tarihi:

Sertaç Komsuoğlu kimdir Fenerbahçe Beko artık Sertaç Komsuoğluna emanet
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2020 16:12

Sertac Komsuoğlu, yıllardır üyesi olduğu Fenerbahçe'de yeni bir göreve daha layık görüldü. Fenerbahçe Beko'dan sorumlu kişi olarak görevlendirilen Sertac Komsuoglu, daha önce Fenerbahçe Medya, Turizm ve Catering alanlarında görev almıştı. Peki, Sertaç Komsuoğlu kimdir nereli ve kaç yaşında? İşte, o isim hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Sertaç Komsuoğlu 16 Mart 1968 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Eğitimini Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde tamamlamıştır. Komsuoğlu, aile şirketi Enerji Petrol Gaz Gazetesi’nde gazeteciliğe başlamıştır. İlk yıllarında muhabir olarak çalışan A. Sertaç Komsuoğlu daha sonra köşe yazarlığı, Yazı İşleri Müdürlüğü ve Genel Yayın Yönetmenliği görevlerinde bulunmuştur. 

1997 yılında, gazete merkezini Ankara’dan İstanbul’a taşıyarak Enerji Petrol Gaz’ın yönetiminin başına geçmiştir. Bu tarihten sonra enerji piyasasının gelişimini de dikkate alarak Gas & Power ve Green Power gazetelerini ve petroturk.com dijital platformu da yayın hayatına kazandırmıştır.

Sertaç Komsuoğlu, bu dönem içerisinde İstanbul Matbaacılık A.Ş. ve Enerji Fuarcılık A.Ş. şirketlerini kurarak farklı sektörlere de yatırım yapmıştır. 

Haberin Devamı

Enerji Fuarcılık A.Ş. her yıl düzenlenen, Türkiye’nin en büyük enerji organizasyonu ‘Türkiye Enerji Zirvesi’ ile birlikte Petroleum Istanbul , ISTRADE, Gas & Power Network, Fuar ve Zirve’lerini düzenlemektedir.

Sertaç Komsuoğlu, 2011 yılında da reklamcılık alanının liderlerinden biri konumuna gelen RM İstanbul A.Ş. şirketini kurmuştur. 

2012 yılından bu yana Sarı Lacivert Derneği’nin Başkanlığını yürüten A. Sertaç Komsuoğlu, Fenerbahçe 1907 Derneği üyesi, Fenerbahçe USA Derneği’nin de Onur Kurulu üyesidir.

Serdar Komsuoglu, FB Medya (FBTV, FB Radyo, Dergi); Kamu İlişkileri Yardımcısı, Fenerbahçe Turizm ve Catering işlerinden sorumludur. Evli ve 2 çocuk sahibidir.

 

BAKMADAN GEÇME!