Serena Williams Maria Sharapova maçı saat kaçta hangi kanalda? Tenis'te erken final

Güncelleme Tarihi:

Serena Williams Maria Sharapova maçı saat kaçta hangi kanalda Teniste erken final
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2018 16:13

Serena Williams ve Maria Sharapova, ezeli rekabetlerini bir kez daha korta taşımaya hazırlanıyor. Tek kadınlar kategorisinde uzun yıllardır ciddi mücadeleler veren Williams-Sharapova ikilisi, bu kez Fransa Açık'ta karşı karşıya gelecek. Peki, Serena Williams Maria Sharapova maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, karşılaşmanın yayınlanacağı kanal bilgisi

Haberin Devamı

Serana Williams ile Maria Sharapova Roland Garros turnuvasında karşı karşıya geliyor. Dördüncü turda karşılaşacak olan Serena Williams ve Maria Sharapova isimlerinden birisi, turnuvayı kazanarak adını bir üst tura yazdıracak. Peki, Williams Sharapova maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? İşte, o detaylar

SERENA WİLLİAMS MARİA SHARAPOVA MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Serena Williams ve Maria Sharapova, Fransa Açık turnuvası kapsamında karşı karşıya gelecek. 04 Haziran Pazartesi günü saat 17.00 civarında başlayacak olan karşılaşma, Eurosport ekranlarından canlı takip edilebilecek.

WOZNİACKİ ELENDİ

Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ta (Roland Garros) tek kadınların 14 numaralı seribaşı Daria Kasatkina'nın 2-0 yendiği 2 numaralı seribaşı Caroline Wozniacki, 4. turda elendi.

Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen turnuvada, Danimarkalı Caroline Wozniacki ile Rus Daria Kasatkina arasındaki yarıda kalan maça devam edildi.
İlk seti 7-6 alan Kasatkina, skor 3-3'ken havanın kararması yüzünden ertelenen 2. seti de 6-3 kazandı ve sezonun ilk grand slam turnuvası Avustralya Açık'ın şampiyonu Wozniacki'yi 4. turda turnuvanın dışına itti.

21 yaşındaki Kasatkina böylece kariyerinin ilk grand slam çeyrek finaline yükseldi.

Tek kadınlarda 1 numaralı seribaşı Simona Halep ise 16 numaralı seribaşı Elise Mertens'i 6-2 ve 6-1'lik setlerle 2-0 yenerek son 8 isim arasına girdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!