Serdar Saatçı: "Alanya halkını Norveç maçına bekliyoruz..."

Güncelleme Tarihi:

Serdar Saatçı: Alanya halkını Norveç maçına bekliyoruz...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2023 10:08

Ümit Milli Futbol Takımı’nın stoperlerinden Serdar Saatçı, özel maçta 1-1 berabere kaldıkları Slovenya karşılaşmasından sonra İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Serdar Saatçı, "Güzel bir maçtı. Seyir zevki yüksekti. İkili mücadelesi yüksekti. Rakip daha fizikliydi. Oynadıkları sistem uzun toptu. Biz de buna karşı her kamp olduğu gibi hocalarımızın her gün idmanlarda, analizlerde bunların üstüne tek tek değiniriz. Değindiğimiz bütün şeyleri sahada yapmaya çalışıyoruz. Hocamızın bize gösterdiği her şey sahada çıkıyor. Biz de elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bugün ilk 20 dakika sallandık ama sonradan oyuna ortak olduğumuzu düşünüyorum. Bunun neticesinde berabere kaldık. Güzel bir galibiyet olsa yakışırdı bize" şeklinde konuştu.

"Norveç maçını yenip, çıkış yapmak istiyoruz"

Alanya’da oynayacakları Norveç müsabakası için ise Saatçı, "Biz de biraz şanssızlık var. Hocamız sağ olsun, üzerimizde çok emekleri var. Üzerimizde çok duruyorlar. Grupta en iyi topu oynayan biziz, en çok şutu çeken biziz ama neticesinde sonucu getiremiyoruz. Sonuçta aksaklık oluyor. Bu maçla çıkış yapmak istiyoruz. Her maçta gereken performansı gösteriyoruz ama hak ettiğimiz sonucu alamıyoruz. Hem burada çalışan personellerimizi hem de hocalarımızı haksızlık yaptığımızı düşünüyorum. Çünkü o kadar emeğin üzerinde galibiyet almamış gerekiyor. İnşallah Norveç maçını yenip, çıkış yapmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Alanya halkını Norveç maçına davet eden genç futbolcu, "Onları bekliyoruz. Maçı izlemeye gelsinler. Oradan 3 puan alıp çıkış yapmak istiyoruz. Onlara da güzel bir maç izlettirmek istiyoruz" dedi.

BAKMADAN GEÇME!